Tirdzniecība un pakalpojumi

Apranga Group rekordaugsts apgrozījums

Žanete Hāka, 02.11.2016

Jaunākais izdevums

Šā gada oktobrī Lietuvas mazumtirdzniecības uzņēmuma Apranga Group apgrozījums sasniedzis 21,9 miljonus eiro, kas ir par 6,6% vairāk nekā pērnā gada oktobrī, liecina kompānijas paziņojums Nasdaq Vilnius.

Oktobrī Apranga Group sasniedzis lielāko mēneša apgrozījumu vēsturē.

Šā gada desmit mēnešos uzņēmuma apgrozījums sasniedza 175,7 miljonus eiro, kas ir par 8,1% vairāk nekā pirms gada.

Desmit mēnešos kompānijas apgrozījums Lietuvā palielinājās par 5,1%, Latvijā - par 6,3%, bet Igaunijā – par 23,2%.

Patlaban Apranga Group pieder 180 veikali – 104 Lietuvā, 47 Latvijā un 29 Igaunijā.

Komentāri

Pievienot komentāru
Mazumtirdzniecība

Covid-19 skarto nozaru sarakstā aicina iekļaut arī nepārtikas tirdzniecību

Anda Asere, 26.03.2020

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Lietuvas izcelsmes Baltijas apģērbu tirdzniecības kompānija "Apranga Group" rosina koronvīrusa ietekmēto nozaru sarakstā ietvert arī nepārtikas tirdzniecības uzņēmumus.

"Latvijā nepārtikas preču tirdzniecībā strādā aptuveni 40 tūkstoši cilvēku – 1/20 daļa no visa valstī esošā darbaspēka. Vairāk nekā puse no viņiem ir jauni cilvēki, kuri uztur savu ģimeni un kam ir ilgtermiņa finanšu saistības. Viņi ir patērētāji un ekonomikas mugurkauls un viņi nevar pārciest šo krīzi bez valdības atbalsta. Mēs atbalstām visus Eiropas un vietējā līmenī pieņemtos pasākumus, kas nepieciešami pandēmijas ierobežošanai. Vīruss neapstājas pie robežām un tas nepazīst nekādus ierobežojumus – mēs visi cietīsim no tā izraisītajām sekām, tāpēc arī atbildei jābūt solidārai," uzskata Rimants Pervenecks (Rimantas Perveneckas), "Apranga Group" ģenerāldirektors.

Komentāri

Pievienot komentāru
Mazumtirdzniecība

Apranga Group, investējot 300 tūkstošus eiro, atvērusi Sandro un Maje veikalu Lietuvā

Db.lv, 22.11.2018

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Lietuvas apģērbu mazumtirdzniecības tīkls Apranga Group atvēris pirmos luksusa apģērbu veikalus Sandro un Maje Lietuvā, liecina kompānijas paziņojums Nasdaq Vilnius.

Abu veikalu izveidē Apranga Group investējis 300 tūkstošus eiro.

Sandro veikala platība ir 115 m2, bet Maje – vairāk nekā 100 m2. Abi veikali atvērti saskaņā ar franšīzes līgumu ar Francijas kompāniju SMCP.

2016.gadā Apranga Group atvēra Sandro un Maje veikalus Rīgā.

Patlaban Apranga Group pieder 184 veikali Baltijas valstīs: 112 – Lietuvā, 43 – Latvijā un 29 – Igaunijā.

Komentāri

Pievienot komentāru

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Baltijas modes mazumtirgotājs "Apranga Group" Rīgā, tirdzniecības centrā "Spice" atvēris "HUGO" veikalu, informē uzņēmumā.

Veikala centrā atrodas daudzfunkcionāls servisa punkts, kas apvieno digitālos multivides elementus ar tipiska bāra atmosfēru un piedāvā klientiem unikālu vietu, kur uzkavēties. "HUGO" sarkanās krāsas izmantošana dažādos veikala elementos rada izteiktu zīmola atpazīstamību, bet neparastās mēbeļu formas iemieso "HUGO" garu.

"Mēs lepojamies ar "Apranga Group" un "Hugo Boss" veiksmīgo sadarbības vēsturi gandrīz divdesmit gadu garumā - 2001.gadā tika atklāts pirmais veikals Viļņā, bet pirmais "Hugo Boss" veikals Latvijā durvis vēra 2003.gadā Rīgā, Elizabetes ielā.

"Hugo Boss" ir viens no veiksmīgākajiem premium klases modes uzņēmumiem, kura zīmoli "BOSS" un "HUGO" ir atzīti visā pasaulē, iegūstot arvien lielāku tirgus daļu un sasniedzot dažādas klientu grupas. Mēs ļoti priecājamies par attīstību, ieviešot jaunu zīmola koncepciju. Veikals "HUGO" ir lieliski piemērots jauniem un moderniem pircējiem, orientētiem uz modi un augstu kvalitāti, kādi arī ir tirdzniecības centra "Spice" klienti," saka "Apranga Group" ģenerālmenedžeris Rimantas Perveneckas.

Komentāri

Pievienot komentāru
Tirdzniecība un pakalpojumi

Apranga Group rekordliels apgrozījums

Žanete Hāka, 01.09.2016

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Šā gada augustā Lietuvas apģērbu mazumtirdzniecības uzņēmuma Apranga Group apgrozījums Baltijas valstīs palielinājies par 17,6% līdz 21,5 miljoniem eiro, liecina kompānijas paziņojums Nasdaq Vilnius.

Tādējādi augustā uzņēmuma apgrozījums sasniedzis rekordlielu apjomu.

Šā gada astoņos mēnešos Apranga Group apgrozījums sasniedzis 134,7 miljonus eiro, kas ir par 8,7% vairāk nekā pirms gada. Uzņēmuma apgrozījums Lietuvā audzis par 5,6%, Latvijā – par 7,1%, bet Igaunijā – par 23,7%.

Patlaban Apranga Group pieder 177 veikali Baltijas valstīs, no kuriem 103 atrodas Lietuvā, 46 – Latvijā, bet 28 – Igaunijā.

Komentāri

Pievienot komentāru
Tirdzniecība un pakalpojumi

Apranga Group nākamgad plāno investēt 5-6 miljonus eiro

Žanete Hāka, 09.12.2016

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Nākamajā gadā Lietuvas mazumtirdzniecības uzņēmums Apranga Group plāno sasniegt 230 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 7,3% vairāk nekā šogad, liecina uzņēmuma paziņojums Nasdaq Vilnius.

Kompānija nākamajā gadā ieplānojusi rekonstruēt vai atvērt 7-10 jaunus veikalus, kopējām investīcijām sasniedzot 5-6 miljonus eiro.

Db.lv jau rakstīja, ka šā gada oktobrī Lietuvas mazumtirdzniecības uzņēmuma Apranga Group apgrozījums sasniedzis 21,9 miljonus eiro, kas ir par 6,6% vairāk nekā pērnā gada oktobrī, liecina kompānijas paziņojums Nasdaq Vilnius.

Oktobrī Apranga Group sasniedzis lielāko mēneša apgrozījumu vēsturē.

Šā gada desmit mēnešos uzņēmuma apgrozījums sasniedza 175,7 miljonus eiro, kas ir par 8,1% vairāk nekā pirms gada.

Komentāri

Pievienot komentāru
Investors

Ar pandēmiju cīnās arī Baltijas akcijas

Jānis Šķupelis, 07.05.2020

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Pandēmija un ar tās ierobežošanu saistītie pasākumi lielu ietekmi atstājuši arī uz Baltijas akciju dinamiku. Tiesa gan, līdzīgi kā tas ir citur, arī šī reģiona vietējās biržās pēdējās nedēļas drīzāk dominē cerības par to, ka agrākā izpārdošana, iespējams, bijusi pārspīlēta.

Pasaules akciju tirgiem šā gada pavasara sākumā krītot panikā, kopējā Baltijas OMX Baltic Benchmark akciju indeksa vērtība līdz marta vidum noplanēja par 30% zemāk. Kopš tā brīža tā ir palēkusies jau par 18%. Ja salīdzina ar janvāra sākumā vērojamo līmeni, tad tā gan joprojām ir vairāk nekā par 10% zemāka.

Rīgas biržas akciju OMX Riga indeksa vērtība šīs nedēļas vidū atradās vien nepilnus divus procentus zem sava šā gada sākuma līmeņa. Līdzīgs kritums šādā periodā bijis vērojams arī Lietuvas uzņēmumu akcijām. Straujāk – aptuveni par 11% - cena sarukusi Igaunijas biržā publiski tirgoto uzņēmumu akcijām. No trim Baltijas valstīm tieši Igaunijā pirmajā tika novērots saslimšanas gadījums ar Covid-19. Šobrīd šajā valsī saslimušo skaits ar šo vīrusu ir lielāks un ir pārsniedzis 1700 barjeru. Pieejamā informācija liecina, ka šīs nedēļa vidū Lietuvā tie bija aptuveni 1400 gadījumi un Latvijā – 900 gadījumi.

Komentāri

Pievienot komentāru

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Lietuvā atvērts pirmais Inditex grupā ietilpstošais Oysho zīmola veikals, liecina Apranga Group paziņojums Nasdaq Vilnius.

Veikals atvērts Viļņā, Akropolis tirdzniecības centrā un tā kopējā platība ir 340 kvadrātmetri.

Oysho veikalos varēs iegādāties tādas preces kā apakšveļu, sporta tērpus, pludmales tērpus, nakts apģērbu, apavus un aksesuārus.

Oysho pasaulē kopumā ir 674 veikali, no kuriem 190 atrodas Spānijā. Oysho zīmols radīts 2001.gadā. Zīmols pieder Inditex Group, kurā ietilpst septiņi zīmoli: Zara, Pull&Bear, Massimo Dutti, Bershka, Stradivarius, Zara Home un Uterqüe.

Oysho tīklu Baltijas valstīs attīstīs Apranga Group.

Komentāri

Pievienot komentāru
Finanses

Mainīts Indeksa OMX Baltic Benchmark sastāvs

Žanete Hāka, 14.06.2016

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Ir pārskatīts OMX Baltic Benchmark indeksa grozs, un jaunais indeksa groza sastāvs stāsies spēkā 1. jūlijā ar tirdzniecības sesijas sākumu, liecina paziņojums Nasdaq Riga.

Pārvērtēšanas rezultātā indeksā tiek iekļautas LHV Group (LHV1T) un Nordecon (NCN1T) akcijas, bet INVL Technology (INC1L) akcijas tiek izslēgtas no indeksa.

OMX Baltic Benchmark indeksa grozs, kas stājas spēkā no 2016. gada 1. jūlija: Apranga, Merko Ehitus, Šiaulių bankas, Baltika, Nordecon, Tallink Grupp, Grigeo, Grigiškės, Olainfarm, Tallinna Kaubamaja Grupp, Grindeks, Olympic Entertainment Group, Tallinna Vesi, Harju Elekter, Pieno žvaigždės, TEO LT, Klaipėdos nafta, PRFoods, Valmieras stikla šķiedra, Latvijas Gāze, Pro Kapital Grupp, Vilkyškių pieninė, Latvijas kuģniecība, Rokiškio sūris, Žemaitijos pienas, LHV Group, SAF Tehnika, Linas Agro Group, Silvano Fashion Group.

Komentāri

Pievienot komentāru

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Šā gada septembrī Lietuvas apģērbu mazumtirgotāja Apranga Group apgrozījums sasniedza 20,2 miljonus eiro, kas ir par 6,1% vairāk nekā pirms gada, liecina uzņēmuma paziņojums Nasdaq Vilnius.

Kopējais Apranga Group apgrozījums 3.ceturksnī sasniedza 60,1 miljonu eiro, kas ir par 1,1% vairāk nekā pirms gada, bet deviņos mēnešos apgrozījums bija 159,4 miljoni eiro, kas ir par 3,6% vairāk nekā pērn attiecīgajā periodā.

Kompānijas mazumtirdzniecības apgrozījums Lietuvā deviņos mēnešos sasniedza 92,5 miljonus eiro, kas ir par 2,9% vairāk nekā pirms gada. Latvijā tas auga par 2,2% līdz 38,2 miljoniem eiro, bet Igaunijā – par 8% līdz 28,7 miljoniem eiro.

Komentāri

Pievienot komentāru
Tirdzniecība un pakalpojumi

Apranga Group apgrozījums Latvijā audzis par 6,7%

Žanete Hāka, 03.10.2016

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Šā gada septembrī Lietuvas apģērbu mazumtirgotāja Apranga Group apgrozījums Baltijas valstīs sasniedzis 19,1 miljonu eiro, kas ir par 5,8% vairāk nekā pirms gada, liecina kompānijas paziņojums Nasdaq Vilnius.

Trešajā ceturksnī apgrozījums pieauga par 10,1% līdz 59,4 miljoniem eiro, savukārt šā gada deviņos mēnešos pieaugums bija par 8,4%, sasniedzot 153,8 miljonus eiro.

Kompānijas apgrozījums Lietuvā deviņos mēnešos sasniedza 89,9 miljonus eiro, kas ir par 5,2% vairāk nekā pirms gada. Latvijā apgrozījums pieauga par 6,7% līdz 37,3 miljoniem eiro, savukārt Igaunijā apgrozījums palielinājās par 23,6% līdz 26,6 miljoniem eiro.

Šogad Apranga Group ir atvērusi 13 veikalus, rekonstruējusi 3 veikalus, bet slēgusi – 3 veikalus. Patlaban uzņēmumam pieder 179 veikali, no kuriem 103 – Lietuvā, 47 – Latvijā, bet 29 – Igaunijā.

Komentāri

Pievienot komentāru

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Šā gada augustā Lietuvas apģērbu mazumtirgotāja Apranga Group apgrozījums sasniedzis 20,9%, kas ir par 3% mazāk nekā pirms gada, liecina kompānijas paziņojums biržā.

Savukārt astoņu mēnešu laikā mazumtirdzniecības apgrozījums sasniedza 139,1 miljonu eiro, kas ir par 3,3% vairāk nekā pirms gada.

Astoņu mēnešu laikā kompānijas apgrozījums Lietuvā pieauga par 2,7%, Latvijā – par 1,3%, bet Igaunijā – par 7,9%.

Patlaban Apranga Group pieder 182 veikali – 106 Lietuvā, 47 – Latvijā un 29 – Igaunijā.

Komentāri

Pievienot komentāru

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Lietuvas apģērbu mazumtirdzniecības uzņēmums nākamajā gadā plāno sasniegt 231 miljona eiro apgrozījumu, kas ir par 4,2% vairāk nekā šogad, liecina paziņojums Nasdaq Vilnius.

Apranga Group nākamgad plāno rekonstruēt un atvērt 10-17 veikalus, kopējām investīcijām sasniedzot 5-10 miljonus eiro.

Db.lv jau rakstīja, ka Baltijā lielākais apģērbu mazumtirgotājs «Apranga» šā gada pirmajos deviņos mēnešos Latvijā strādāja ar 1,933 miljonu eiro peļņu pretstatā 1,899 miljonu eiro peļņai janvārī-septembrī pērn, bet visas grupas peļņa bija 12,6 miljoni eiro, kas ir par 32,5% vairāk nekā šajā laika periodā pirms gada, liecina kompānijas sniegtā informācija Viļņas biržai.

Komentāri

Pievienot komentāru

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Iepirkšanās centrā Akropole pēc tā atvēršanas 2019. gadā līdzās modes un dzīvesstila preču veikaliem, kafejnīcām un restorānāniem, būs pieejams Apollo kinoteātris ar 9 auditorijām, tostarp pirmo Imax kinozāli Latvijā.

«Apollo būs pirmais kinoteātris Latvijā, kas pilnībā aprīkots ar lāzerprojektoriem, kuri nodrošina jaunu attēla kvalitātes līmeni, un jaunām, mūsdienīgām skaņas tehnoloģijām pilnvērtīgai kinomākslas baudīšanai,» saka Kaspars Beitiņš, Akropole Rīga vadītājs un Akropolis Group valdes loceklis .

Apollo kinoteātrī būs plašas sēdvietas, kā arī, nepametot sēdvietu, būs iespējams pasūtīt maltīti vai dzērienus no kino restorāna.

«Apollo ir tirgus līderis Igaunijā ar vislielāko kinoteātru skaitu, mūsdienīgām tehnoloģijām un kinozālēm. Šobrīd mūsu pārziņā ir 7 kinoteātri ar 28 kinozālēm, un Akropole ar 9 auditorijām un pirmo Imax kinozāli Latvijā būs mūsu līdz šim lielākais un modernākais kinoteātris Baltijā,» stāsta Kadri Ärm, Apollo Kino OÜ vadītāja.

Komentāri

Pievienot komentāru
Finanses

Mainīts indeksa OMX Baltic 10 sastāvs

Žanete Hāka, 13.06.2016

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Ir pārskatīts OMX Baltic 10 indeksa grozs, jaunais indeksa groza sastāvs stāsies spēkā no 2016. gada 1. jūlija ar tirdzniecības sesijas sākumu, liecina biržas paziņojums.

Pārvērtēšanas rezultātā indeksam tiek pievienotas Klaipėdos Nafta (KNF1L) akcijas, bet Olainfarm (OLF1R) akcijas tiek izslēgtas no indeksa.

OMX Baltic 10 indeksa groza sastāvs, kas stājas spēkā 2016.gada 1.jūlijā: Apranga, Šiaulių bankas, Klaipėdos nafta, Tallink Grupp, Merko Ehitus, Tallinna Kaubamaja Grupp, Olympic Entertainment Group Tallinna Vesi, Silvano Fashion Group, TEO LT.

15% tirgus kapitalizācijas ierobežojums tiks noteikts, izmantojot 2016. gada 30. jūnija tirdzniecības sesijas pēdējās cenas.

Komentāri

Pievienot komentāru

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Baltijas tirgus indekss “OMX Baltic Benchmark GI” kopš šī gada sākuma turpina sasniegt jaunus rekordus, šonedēļ sasniedzot 1020,53 punktu radītāju, liecina "Nasdaq" Baltijas biržu dati.

Kopš gada sākuma “OMX Baltic Benchmark GI” pieaudzis par 2,79%.Līdzīgā apmērā auguši arī “OMX Tallinn” un “OMX Vilnius” indeksi. Viļņas biržas indekss kopš gada sākuma audzis par 2,54%, sasniedzot 730,26 punktus, bet Tallinas biržas indekss audzis par 2,52% līdz 1311,96 punktiem. Mazāks pieaugums vērojams Rīgas biržā, kuras “OMX Riga” indekss palielinājies par 0,37% līdz 1040,02 punktiem. Gada laikā “OMX Baltic Benchmark GI” audzis par 16,79%,”OMX Tallinn” - par 12,82%, “OMX Riga” - par 11,95%, bet “OMX Vilnius” - par 18,38%.

“INVL Pensiju fondi” vadītājs Andrejs Martinovs skaidro, ka šī tendence kopumā atspoguļo arī citu akciju tirgu pozitīvo dinamiku un var teikt, ka Baltijas tirgus iet kopsolī ar pasaules tendencēm, bet, protams, arī ar savām lokālām niansēm.

Komentāri

Pievienot komentāru
Citas ziņas

Žurnāla Dienas Bizness izdevums #11

DB, 17.03.2020

Dalies ar šo rakstu

Tūrisms un aviācija ir nozares, kuras pirmās ziņoja par krasu pieprasījuma samazināšanos Covid-2019 dēļ. Latvijas nacionālā aviokompānija airBaltic ziņoja par kolektīvo atlaišanu. Par nonākšanu reanimācijā ziņoja arī ēdināšanas bizness. Pēc ārkārtas situācijas izsludināšanas valstī kafejnīcas un restorāni nīkuļo. Arī dažādu pasākumu rīkošanai ir norauts stopkrāns.

Uzņēmēju cerība ir Ministru prezidenta Krišjāņa Kariņa paziņojums, ka valsts būs gatava palīdzēt, dažādiem finanšu instrumentiem veltot līdz miljardam eiro. Tas viss Latvijai ir jāpiedzīvo uzreiz pēc pūlēm, kas tika veltītas, lai neiekļūtu tā dēvētajā pelēkajā sarakstā. Koronavīruss izrādījies pārāks par Moneyval?

Lasi žurnāla "Dienas Bizness" 17.marta numurā:

  • viedokļi - #COVID19 un ārkārtas situācija valstī
  • aktuāli - kā #COVID19 ietekmē nozares
  • tēma - Latvijas finanšu tirgus skaitļos
  • investors - naftas tirgus "mežonīgajos Rietumos"
  • nekustamais īpašums - gada 25 lielākie darījumi ar dzīvokļiem un telpām
  • tirdzniecība - intervija ar Apranga Group ģenerāldirektoru Rimantu Perveņecki
  • enerģētika - transportā mazināsies CO2 izmešu apjomi
  • ražošana - moduļu māju ražotājs Vudis mērķē uz Skandināviju
  • ēdināšanas bizness - Street Burgers attīsta jaunu ēdināšanas konceptu
  • dzīvesstils - koka spēļu virtuves Midmini paplašina eksportu
  • pie stūres - Peugeot 2008 brauks ar elektrību
  • brīvdienu ceļvedis ar Līvu Pērkoni, Konsultāciju aģentūras "Helve" īpašnieci.

Komentāri

Pievienot komentāru
Eksperti

Mazumtirdzniecība piedzīvo pārmaiņas, platības pieaug

Iveta Ardava, CBRE Baltics nomas projektu vadītāja, 08.07.2020

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Covid-19 mazumtirdzniecībā izraisīja globālu patērētāju plūsmas pārrāvumu uz fiziskajām tirdzniecības vietām. Arī pircēju tēriņi kļuva piesardzīgāki un pirkumi atlikti uz vēlāku laiku.

Pārmaiņas, ar kurām saskārās mazumtirdzniecība vēl pirms Covid-19, bija ļoti izaicinošas, galvenokārt pieaugošās tiešsaistes tirdzniecības popularitātes dēļ. Viedokļi par fizisko veikalu un tirdzniecības centru lomu nākotnē bieži mēdz būt pesimistiski. Vispopulārākie ir virsraksti par tirdzniecības centru apokalipsi un norietu. Tehnoloģiju attīstības un Covid-19 dēļ līdzīgi norieta scenāriji tiek paredzēti ne tikai tirdzniecības, bet arī biroju telpām - mēs strādāsim mājās, bet preces un pakalpojumus iegādāsimies internetā. Nenoliedzot acīmredzamās iepirkšanās paradumu un telpu lietošanas pārmaiņas, kas aizsākās jau labu laiku atpakaļ, ir būtiski esošās norises analizēt ar lielāku laika distanci, ņemot vērā nozares datus un tirgu ietekmējošo dalībnieku plāniem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Piņķos durvis vēris iepirkšanās ciemats "Via Jurmala Outlet Village".

"Mēs esam izveidojuši pilsētu pilsētā - iepirkšanās ciematu zem klajas debess," norāda projekta attīstītājs, uzņēmuma "Outletico" valdes loceklis Andrejs Dozorcevs. Zīmolu produkciju tur iespējams iegādāties par 30% līdz 70% zemākām cenām.

Savukārt Babītes novada pašvaldības domes priekšsēdētājs Aivars Osītis atzīmē, ka līdz ar outlet ciemata atklāšanu radušies jauni izaicinājumi, viens no būtiskākajiem – satiksmes infrastruktūras sakārtošana, ko sākts risināt, lai ar jaunā tirdzniecības kompleksa atvēršanu apmierināti būtu ne tikai tā apmeklētāji, bet arī Piņķu iedzīvotāji.

"Pirmajam outlet ciematam Baltijas reģionā jākļūst populāram ne tikai Rīgā, bet arī visās Latvijas kaimiņvalstīs," uzskata modes preču mazumtirdzniecības zīmola "Apranga Group" ģenerāldirektors Rimantas Perveneckas.

Komentāri

Pievienot komentāru
Finanses

Pārskatīts indeksa OMX Baltic 10 sastāvs

Žanete Hāka, 14.12.2016

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Ir pārskatīts OMX Baltic 10 indeksa grozs, liecina paziņojums Nasdaq Riga.

Jaunais indeksa groza sastāvs stāsies spēkā ar 2017. gada 2. janvāra tirdzniecības sesijas sākumu.

Pārvērtēšanas rezultātā indeksam tiek pievienotas LHV Group (LHV1T) akcijas, bet Apranga (APG1L) akcijas tiek izslēgtas no indeksa.

Komentāri

Pievienot komentāru