Jaunākais izdevums

Kopumā atverot piecus veikalus reģionu centros (Siguldā, Valmierā, Cēsīs un drīzumā arī Aizkrauklē), kā arī Rīgā un plānojot strauju izaugsmi arī turpmāk, Latvijā darbu sācis jauns veikalu tīkls Multum.

Tas specializējas Rietumeiropas tirgum paredzētu produktu tirdzniecībā. Šī un nākamā gada laikā plānots atvērt vēl vismaz septiņas jaunas tirdzniecības vietas, un veikalu tīkla attīstībā tuvāko gadu laikā plānots ieguldīt vairāk nekā vienu miljonu eiro. Jau nākamnedēļ Multum plāno atklāt divas jaunas tirdzniecības vietas Aizkrauklē.

"Kā vietējā kapitāla uzņēmumam Multum misija ir nodrošināt produktu pieejamību ikvienam Latvijas iedzīvotājam. Tāpēc apzināti attīstām veikalu tīklu ne tikai Rīgā, bet arī reģionos. Nākamo piecu gadu laikā plānojam atvērt vismaz 25 jaunas tirdzniecības vietas un saskatām lielu potenciālu mūsu piedāvājumam,” uzsver Multum dibinātājs un vadītājs Raimonds Galinskis.

2020. gadā Multum izdevies trīskāršot apgrozījumu un piesaistīt stratēģisko investoru, lai atbalstītu straujo izaugsmi un apmierinātu arvien augošo pieprasījumu arī turpmāk. Attīstot veikalu tīklu pārklājumu visā Latvijā, Multum komandas plāni ir sasniegt 3 miljonu eiro apgrozījumu līdz šī gada beigām, un tuvāko gadu laikā izvērst darbību arī Igaunijā un Lietuvā, piesakot sevi kā Baltijas līmeņa spēlētāju.

Veikalu tīkls tuvāko piecu gadu laikā piedāvās darbavietas Rīgā un reģionos ap 120 darbiniekiem, nodrošinot tiem konkurētspējīgu atalgojumu un piedāvājot vairākas izaugsmes iespējas.

Komentāri

Pievienot komentāru

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Luminor banka piešķīrusi 300 tūkstošus eiro sadzīves preču tirdzniecības uzņēmumam SIA Multum apgrozāmo līdzekļu palielināšanai un pārdošanas veicināšanai Internetā.

Uzņēmums plāno finansējumu ieguldīt veikalu tīkla un produktu klāsta paplašināšanai. Multum ir izveidojis savu pārdošanas tīklu ar septiņiem veikaliem Latvijā, gan uzsācis pārdošanas attīstību internetā.

Šobrīd uzņēmums galvenokārt nodrošina dažādu unikālu preču klāstu no Rietumeiropas ražotājiem, kas nav nopērkamas citviet Latvijā. Nākotnē uzņēmums plāno paplašināt piedāvājumu arī ar pieprasītāko zīmolu ražojumiem no visas pasaules, nodrošinot tiem konkurētspējīgu cenu.

“Šis gads uzņēmumam ir bijis lielu pārbaudījumu un straujas izaugsmes laiks. Lai gan ekonomiskā situācija bija neskaidra, pieņēmām stratēģisku lēmumu paplašināties – atvērt jaunus veikalus, uzlabot internetveikalu, padarot to klientiem ērtāk lietojamu, un paplašināt produktu klāstu. E-komercijas aktivizēšana nāca roku rokā ar nepieciešamību pārstrukturizēt darbu noliktavā, lai iespējami ātri varētu iepakot pasūtījumu un to nogādāt līdz klientiem,” stāsta SIA Multum vadītājs Raimonds Galinskis.

Komentāri

Pievienot komentāru