Ražošana

Atceļ Gammaplasts iepriekš piemēroto nodrošinājumu

Dienas Bizness, 05.02.2018

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Plastmasas iepakojuma ražotājam SIA «Gammaplasts» atcelts iepriekš piemērotais nodrošinājums - aizliegums komercķīlas reģistrācijai, pārreģistrācijai, pārjaunošanai un grozīšanai, ziņo «Lursoft» Klientu portfelis.

Uzņēmumam nodrošinājums tika piemērots 2017.gada 17.jūlijā ar Valsts ieņēmumu dienesta Nodokļu parādu piedziņas pārvaldes lēmumu, bet šogad 2.februārī tas atcelts.

«Lursoft» izziņa liecina, ka SIA «Gammaplasts» nav citu aktuālu nodrošinājumu.

SIA «Gammaplasts» dibināts 1999.gadā, un tas ražo plastmasas iepakojumu pārtikas un nepārtikas produktiem. Uzņēmuma pamatkapitāls ir 465 100 eiro, un tā vienīgais īpašnieks ir uzņēmuma SIA «U-Group».

2016.gadā SIA «Gammaplasts» apgrozījums bija 5,240 miljoni eiro un kompānijas peļņa pēc nodokļu nomaksas bija 319 tūkstoši eiro. Tā nodarbināja 47 darbiniekus un nodokļos Latvijas valsts budžetā samaksāja 946 tūkstošus eiro.

Komentāri

Pievienot komentāru

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Par plastmasas iepakojuma ražotāja SIA “Gammaplasts” vienīgo īpašnieku kļuvis SIA “GP Group”, kas bija uzņēmuma īpašnieks arī laikā no 2016. līdz 2017. gadam, ziņo “Lursoft” Klientu portfelis.

Līdz šim SIA “Gammaplasts” piederēja SIA “U-Group”, kura vienīgais īpašnieks ir SIA “Gammaplasts” valdes priekšsēdētājs Aleksandrs Usiļonoks un kas par plastmasas iepakojuma ražotāja īpašnieku kļuva 2017. gadā.

Aleksandrs Usiļonoks ir 51% kapitāldaļu īpašnieks arī jaunajā SIA “Gammaplasts” īpašniekā SIA “GP Group”, savukārt otrs šī uzņēmuma dalībnieks ar 49% daļu ir SIA “Gammaplasts” valdes loceklis Vadims Vibornovs. Abi uzņēmēji bija SIA “Gammplasts” līdzdibinātāji 1999. gadā, laikam ejot, viņiem piederošo SIA “Gammaplasts” daļu sadalījums vairākkārt mainījies.

SIA “Gammaplasts” dibināts 1999. gadā, un tas ražo plastmasas iepakojumu pārtikas un nepārtikas produktiem.

Komentāri

Pievienot komentāru