Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Noslēgusies otrā no četrām Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) iepirkuma procedūrām, kas paredz piegādāt tērpus Latvijas Olimpiskās komandas vajadzībām, un par uzvarētāju ir pasludināts uzņēmums OT Stils, informē LOK.

LOK 14.oktobrī izsludināja iepirkuma procedūru par atpūtas un brīvā laika tērpu piegādi Latvijas Olimpiskās delegācijas vajadzībām ziemas Olimpiskajās spēlēs Sočos 2014.gadā. Līdz iesniegšanas termiņa beigām – 25.oktobrim - LOK saņēma tikai viena pretendenta pieteikumu. Izskatot piedāvājumu, LOK Iepirkumu komisija secināja, ka tas atbilst visiem izvirzītajiem noteikumiem un prasībām, līdz ar to par uzvarētāju atzina OT Stils iesniegto pieteikumu.

«Ir prieks un gandarījums, ka ir pieteicies vismaz viens vietējais ražotājs, kas spēj piedāvāt iepirkuma procedūras nolikumam un specifikācijai atbilstošu produktu. Ceru, ka Natālijas Jansones dizainētie un OT Stils ražotie tērpi izcels Latvijas Olimpiskās komandas dalībniekus starp citiem sportistiem,» saka LOK prezidents Aldons Vrubļevskis.

OT Stils divu mēnešu laikā no iepirkuma līguma noslēgšanas brīža apņemas piegādāt 150 apģērbu komplektus, ko veidos vīriešu un sieviešu jakas, vīriešu un sieviešu džemperi, bikses, somas, cepures, cimdi un šalles. Kopējā līgumcena ir 18,6 tūkstoši latu.

OT Stils būs jāizgatavo tērpi pēc gatava LOK pasūtījuma un iepriekš izstrādātām modes mākslinieces Natālijas Jansones skicēm.

Šobrīd norisinās vēl divi iepirkuma konkursi, kas paredz iegādāties iesildīšanās un pārvietošanās apavus, kā arī sporta un iesildīšanās tērpus Latvijas Olimpiskās delegācijas vajadzībām. Abu konkursu pieteikumu iesniegšanas termiņš ir 1.novembris. Viens ir par iesildīšanās un pārvietošanās apavu un otrs - par sporta un iesildīšanās tērpu iegādi Latvijas Olimpiskās komandas vajadzībām.

Komentāri

Pievienot komentāru