Pārtika

Balticovo sāk majonēzes ražošanu

Lelde Petrāne, 22.05.2014

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Komentāri

Pievienot komentāru

Olu un olu produktu ražotājs AS Balticovo uzsācis majonēzes ražošanu, informēja uzņēmuma pārstāve Liāna Bokša.

Uzņēmuma valdes priekšsēdētājs Arnis Veinbergs stāsta: «To piedāvāsim HoReCa sektorā visos Eiropas Savienības tirgos un arī Latvijā. Uzsākot majonēzes ražošanu, turpinām īstenot pievienotās vērtības produktu ražošanas stratēģiju. Majonēzes ražošanas jauda ir 1,5 t stundā.»

Balticovo majonēzes ražošanā izmanto līdz 95% pašu ražotu izejvielu - svaigus olu dzeltenumus un Balticovo ražoto rapša eļļu, tiem pievienojot sinepes un garšvielas. Majonēze tiek pakota 10 litru tilpuma iepakojumā.

Šobrīd AS Balticovo tiek ražotas vārītās olas, pankūku un omlešu masa, melanža (šķidro olu masa), olu pulveris, rapša eļļa, majonēze. Tuvākajā nākotnē plānota arī pankūku ražošana.

AS Balticovo atrodas Latvijā, Iecavas novadā.