Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Latvijā radīta kravu loģistikas digitālā platforma "CargoPoint", kuras izveidē ieguldīts teju miljons eiro, pavēstīja jaunuzņēmuma "CargoPoint" pārstāvji.

Digitālo platformu "CargoPoint" var izmantot uzņēmumi, kuriem ir nepieciešams kaut ko nosūtīt jeb kravu nosūtītāji, kā arī kravu pārvadātāji jeb uzņēmumi, kuri veic kravu pārvadājumus, sākot ar vieglajām automašīnām un beidzot ar smagajiem auto.

Jaunuzņēmuma vadītājs Mārtiņš Lucaus atzīmē, ka transporta nozarē, tāpat kā citur, tiek ieviesti dažādi digitalizētie risinājumi, taču "CargoPoint" mērķis ir digitalizēt un automatizēt standarta procesus, tādējādi veidojot produktu, kas ir vienlīdz noderīgs dažādiem lietotājiem.

"CargoPoint" aktīvu darbību Latvijā sāka pērn janvārī, vēlāk arī Lietuvā un Igaunijā. Tuvākajā nākotnē "CargoPoint" plāno paplašināties arī citu Eiropas valstu tirgū.

Šobrīd starp uzņēmuma sadarbības partneriem Baltijā ir vairāk nekā 30 kravu nosūtītāju un vairāk nekā 100 transporta pārvadātāju.

SIA "CargoPoint" reģistrēta 2020.gadā, un tās pamatkapitāls ir 2800 eiro. Kompānijas vienīgais īpašnieks ir SIA "Cargopoint Investments", kas pieder Denisam Mironcevam.

Komentāri

Pievienot komentāru