Mežsaimniecība

Chemi Baltic apgrozījums krities desmit reizes

Gunta Kursiša, 17.03.2014

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Uzņēmuma SIA Chemi Baltic apgrozījums pērn, salīdzinot ar iepriekšējo gadu, sarucis vairāk nekā desmit reizes, līdz 1,15 miljoniem eiro, liecina Lursoft dati.

Pārskata gadu uzņēmums noslēdza ar zaudējumiem vairāk nekā 864 tūkstošu eiro apmērā.

DB jau rakstīja, ka pērn, saskaņā ar Valsts ieņēmuma dienesta (VID) datiem, SIA Chemi Baltic ar nodokļu parādu 3,82 miljonu latu apmērā bija ceturtais lielākais nodokļu parādnieks valstī. Uzņēmuma vadība savā jaunākajā gada pārskatā norāda, ka 2012. gada veiktā audita rezultātā Valsts ieņēmumu dienests uzņēmumam ir veicis uzrēķinu, par kuru patlaban notiek tiesvedība, tādēļ patlaban ir sarežģīti plānot uzņēmuma tālāko saimniecisko darbību.

SIA Chemi Baltic reģistrēta 2007. gada februārī, uzņēmuma vienīgais kapitāldaļu turētājs ir Eduards Pogorelovs, kuram pieder arī daļa nekustamo īpašumu jomā strādājošā SIA Cobis.

Komentāri

Pievienot komentāru

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

CARGOSON - Transporta pārvaldības sistēma[TMS] uzņēmumiem (ražošanas, vairumtirdzniecības, mazumtirdzniecības, lauksaimniecības un lielākiem e-komercijas uzņēmumiem).

Loģistikas biznesā laiks ir nauda, un Cargoson ļauj ietaupīt abus. Šī inovatīvā TMS viegli un ērti pārvaldāmā tiešsaistes platformā ļauj operatīvi salīdzināt cenas, izvēloties izdevīgāko piedāvājumu, rezervēt pakalpojumus, izsekot sūtījumus un efektivizēt kravu pārvadājumu pārvaldību.

Cargoson sistēmā visu pārvadājumu uzskaite ir vienkopus ērti pārskatāma vienā informācijas panelī, kur pieejami arī visi cenu piedāvājumi. Sev izdevīgāko piedāvājumu iespējams izvēlēties gan pēc cenas, gan uzkraušanās/piegāžu laikiem, CO2 izmešu daudzuma un citiem parametriem.

TMS sistēmas ieguvumi

Komentāri

Pievienot komentāru