Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Turpmāk degvielas mazumtirgotāju “Circle K” Baltijā vadīs vienota vadības komanda, par viceprezidentu izraugoties lietuvieti Skirmantas Mačiukas.

Līdz šim “Circle K” degvielas uzpildes staciju tīklus vadīja katras valsts biznesa vienības ar vietējo biznesa vienības līderi un komandu, bet no šī gada 3. jūnija uzņēmuma pārvaldība Baltijas līmenī tiks apvienota.

“Centralizēta vadības komanda, kurā tiks apvienoti visu trīs valstu resursi un zināšanas, uzņēmumam sniegs plašākas attīstības un inovāciju iespējas. “Circle K” joprojām nodrošinās nemainīgi augstas kvalitātes servisu katrā no Baltijas valstīm, rūpējoties par klientiem un pārraugot uzpildes staciju darbu katrā tirgū,” informē Mette Uglebjerga (Mette Uglebjerg), “Circle K” Centrālās Austrumeiropas un Īrijas vecākā viceprezidente.

Jaunais “Circle K” Baltijas biznesa vadītājs un viceprezidents Skirmantas Mačiukas "Circle K Lietuva” (tolaik “Statoil Lithuania”) sāka strādāt 2001. gadā un pēdējos septiņus gadus ir bijis augstākā līmeņa vadītājs “Circle K” Lietuvā.

“Vienota, vairāku valstu komanda ir ierasta vadības struktūra, kādā tiek organizētas un strādā arī citas “Circle K” biznesa vienības visā pasaulē. Mūsu mērķis ir palielināt uzņēmuma efektivitātes rādītājus, līdz ar to izmaiņas notiks arī administratīvā līmenī un ir gaidāma darbinieku skaita samazināšana. Lai arī šīs ir nepatīkamas un izaicinošas ziņas tiem, kurus skars gaidāmās pārmaiņas, mūsu mērķis ir sniegt klientiem vislabāko iespējamo piedāvājumu, samazinot augošās izmaksas, lai bizness būtu stabils un konkurētspējīgs kā šobrīd, tā arī turpmāk,” atklāj M. Uglebjerga.

Līdzšinējais Latvijas biznesa komandas vadītājs Sigitas Raila kļūs par “Circle K” Polijas biznesa vadītāju un viceprezidentu, savukārt Igaunijā Pireta Kaska (Pireta Kask), kura nesen ieņēma Igaunijas biznesa viceprezidentes un personāla vadītājas amatu, kļūs par personāla direktori jaunajā Baltijas valstu biznesa vadības komandā.

“Circle K” Baltijas staciju tīklu veido 259 stacijas (78 Igaunijā, 86 Latvijā, 95 Lietuvā). “Circle K” trīs valstīs kopumā strādā aptuveni 2500 darbinieku.

Komentāri

Pievienot komentāru