Tirdzniecība un pakalpojumi

Citadele piešķīrusi 1,4 miljonus eiro Rock Distribution Tallinas pilsētas teātra modernizēšanai

Db.lv, 11.01.2024

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Banka Citadele piešķīrusi 1,4 miljonus eiro apgrozāmo līdzekļu finansēšanai skatuves tehnikas risinājumu nodrošinātājiem SIA "Rock Distribution". Finansējums paredzēts Tallinas pilsētas teātra skatuves tehnoloģiju piegādei un uzstādīšanai.

Tallinas pilsētas teātra atjaunošanas projekta ietvaros tiks modernizētas kopumā trīs skatuves. Latvijas uzņēmums “Rock Distribution” iepirkuma konkursā uzvarēja kopā ar partneriem no Vācijas, Austrijas un Luksemburgas. “Šis ir pirmais šāda mēroga iepirkums, ko uzvaram ārpus Latvijas robežām, un uzvara konkursā noteikti stiprinās mūsu iespējas eksportēt savus pakalpojumus arī uz tālākiem reģioniem Eiropā,” norāda Edijs Rudzis, “Rock Distribution” valdes priekšsēdētājs.

“Esam strādājuši vairākus gadus, lai kļūtu konkurētspējīgi ar pasaules vadošajiem nozares uzņēmumiem. Mūsu priekšrocība ir apvienot dažādu ražotāju iespējas ar mūsu zināšanām, lai nodrošinātu kvalitatīvu, mūsdienu drošības prasībām atbilstošu risinājumu un vienlaikus ekonomiski izdevīgu cenu,” skaidro uzņēmuma pārstāvis.

“Daļa piešķirtā aizdevuma, proti, pusmiljons eiro ir faktoringa aizdevums, kas palīdzēs segt teātra modernizācijas projekta izmaksas. Faktoringa būtiskākās priekšrocības ir iespēja rēķinus pārvērst tūlītējā naudas plūsmā, samazināt debitoru parādu risku, izvēloties partnerus, kurus par izdevīgu prēmiju apstiprina apdrošināšanas sabiedrība, kā arī pagarināt apmaksas dienas piegādēm, tādējādi palielinot konkurētspēju eksporta tirgos. Šie faktori motivē arvien vairāk Latvijas uzņēmumu izvēlēties tieši šo finansējuma veidu – 2023. gadā bankas Citadele faktoringa portfelis pieaudzis par 15 %,” norāda Vaidas Žagūnis, bankas Citadele korporatīvo klientu pārvaldības vadītājs Baltijā, valdes loceklis.

“Rock Distribution” 2023. gadā strādājis pie Jaunā Rīgas teātra (JRT) skatuves sistēmu projektēšanas un izbūves, ievērojot visus šobrīd Eiropas Savienībā noteiktos standartus, bet pirms tam nodrošinājis arī apskaņošanas sistēmas risinājumu JRT skatuvei Miera ielā. Tāpat realizēti dažāda veida skatuvju aprīkojuma projekti Dobeles kultūras namā, Iecavas vidusskolā, Valgundes kultūras namā un citviet, iekļaujot skatuves mehānikas, apgaismošanas, apskaņošanas un video risinājumus.

Uzņēmums jau 15 gadus nodarbojas ar mūzikas instrumentu un skatuves aprīkojuma tehnoloģiju izplatīšanu, projektēšanu un uzstādīšanu. “Rock Distribution” atrodas Siguldā, un tā komandu veido 18 darbinieki.

Komentāri

Pievienot komentāru

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

CARGOSON - Transporta pārvaldības sistēma[TMS] uzņēmumiem (ražošanas, vairumtirdzniecības, mazumtirdzniecības, lauksaimniecības un lielākiem e-komercijas uzņēmumiem).

Loģistikas biznesā laiks ir nauda, un Cargoson ļauj ietaupīt abus. Šī inovatīvā TMS viegli un ērti pārvaldāmā tiešsaistes platformā ļauj operatīvi salīdzināt cenas, izvēloties izdevīgāko piedāvājumu, rezervēt pakalpojumus, izsekot sūtījumus un efektivizēt kravu pārvadājumu pārvaldību.

Cargoson sistēmā visu pārvadājumu uzskaite ir vienkopus ērti pārskatāma vienā informācijas panelī, kur pieejami arī visi cenu piedāvājumi. Sev izdevīgāko piedāvājumu iespējams izvēlēties gan pēc cenas, gan uzkraušanās/piegāžu laikiem, CO2 izmešu daudzuma un citiem parametriem.

TMS sistēmas ieguvumi

Komentāri

Pievienot komentāru