Pakalpojumi

Copy Pro peļņa pērn uzlēkusi par 72%

Gunta Kursiša, 09.04.2014

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Dokumentu pavairošanas un pēcapstrādes pakalpojumu sniedzēja SIA Copy Pro pērn nopelnīja 108,6 tūkstošus eiro, kas ir par 72,52% vairāk nekā 2012. gadā, liecina Lursoft dati.

Savukārt uzņēmuma apgrozījums gada laikā audzis par 7,26% līdz 724 tūkstošiem eiro.

SIA Copy Pro dibinātsa 2002. gadā, un kompānija pieder Kirpā reģistrētajai firmai Harkal Holdings Limited. Uzņēmuma vērtību, pēc Lursoft un Capitalia veiktajiem aprēķiniem, veido 338,07 tūkstoši eiro.

Komentāri

Pievienot komentāru

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Apkārt Latvijas Universitātes (LU) centrālajai ēkai Raiņa bulvārī kuplā pulkā sanākuši galvenokārt uz studentiem orientētu pakalpojumu sniedzēji, piektdien raksta laikraksts Dienas Bizness.

LU tuvumā kopēšanas un drukāšanas, kā arī diplomdarbu iesiešanas darbus iespējams veikt pat četrās vietās – Merķeļa drukas darbnīcā un Copy Expert, kas atrodas netālu no augstskolas Merķeļa ielā, kā arī Copy Pro un Merķeļa drukā, kas iemitinājušies vienā ēkā Raiņa bulvārī. Lētākas un ātrākas maltītes studentiem piedāvā LU blakus esošās kebabnīcas – Pakistānas kebabs Merķeļa un Tuk Tuk Express, bet tie, kuriem ir lielāka rocība, var ieturēties restorānā Forest. LU tuvumā ir vieta arī skaistuma kopšanai un vairošanai – salons Ekselence R, bet studentēm un viņu meitiņām krāsainus akcentus piedāvā modes mākslinieču Terēzes Gruntmanes un Ilzes Patmalnieces zīmola Zaza Couture veikaliņš.

Komentāri

Pievienot komentāru