Jaunākais izdevums

Nekustamo īpašumu attīstītājs Bonava Latvija pilnībā pabeidzis savu pirmo biznesa segmenta daudzdzīvokļu namu projektu «Hausmaņa terases» Purvciema centrā, Stirnu ielā 20.

Kopumā divās mājās ir 84 dzīvokļi, kas nodrošinās jaunu mājvietu vairāk nekā 200 cilvēkiem.

«Šis ir Bonava pirmais Rīgā īstenotais projekts paaugstināta komforta mājokļu kategorijā. 85% no visiem dzīvokļiem esam pārdevuši jau būvniecības stadijā. Projekta tapšanā esam ieguldījuši 6 miljonus eiro,» stāsta «Bonava Latvija» attīstības projektu vadītājs Mārtiņš Vonda.

«Hausmaņa terasēs» ir 2 līdz 4 istabu dzīvokļi ar pilnu apdari, platībā no 46 līdz 83 m² ar balkoniem un katram dzīvoklim individuālu noliktavas telpu mājas pagrabstāvā mantu uzglabāšanai. Projekta dzīvokļos ir ierīkots arhitektonisks risinājums, kas ļauj apkures sistēmu iestrādāt grīdā, atbrīvojot telpās papildu vietu.

Dzīvojamā kompleksa pirmajā korpusā visiem mājas iedzīvotājiem ir pieejama koplietošanas jumta terase ar apkārtnes panorāmu. Savukārt namu pagalma teritorija ir apzaļumota un labiekārtota ar atpūtas zonām – grila vietām, atpūtas soliņiem un diviem bērnu rotaļu laukumiem. Piemājas teritorijā ir arī virszemes autostāvvietas, tai skaitā vietas zem nojumes.

Komentāri

Pievienot komentāru

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

21. septembrī no plkst.11:00 līdz plkst.16:00 norisināsies līdz šim lielu interesi un atsaucību guvušais Atvērto durvju dienas maratons. Atvērto durvju diena ir lieliska iespēja visiem, kam šobrīd aktuāla mājokļa iegāde - pasākuma ietvaros būs iespēja apmeklēt 22 jaunos projektus Rīgas centrā, Teikā, Pārdaugavā, Mārupē, Piņķos, Ādažos un Jūrmalā.

Maratona dalībnieki: Club Central Residence II (Centrs), CENTRUS (Centrs), Bibliotēkas Nams (Centrs), Lāčplēša 13 (Centrs), Kr.Barona 30 (Centrs), Ernesta Birznieka - Upīša 10 (Centrs), Blaumaņa 34 (Centrs), Krišjāņa Valdemāra 69 (Centrs), Park Alley II (Centrs), Aleksandra Čaka 36 (Centrs), Jaunā Teika (Teika), Hausmaņa terases (Purvciems), River Breeze Residence (Klīversala), Filozofu Rezidence (Pārdaugava), Kuldīgas 32 (Āgenskalns), IRIS SHAMPETERIS APARTMENTS (Pleskodāle - Šampēteris), Bišumuiža (Bišumuiža), Bieriņu Rezidences (Mārupe), Zelta Rasa III (Mārupe), Saliena (Piņķi), Ciemats Dailas (Ādaži), Summer House (Jūrmala).

Komentāri

Pievienot komentāru
Reklāmraksti

TOP 3 populārākās Rīgas apkaimes pēc dzīvokļu darījumu skaita: Purvciems, Teika, Centrs

City 24 SIA, 21.11.2019

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Jau šī gada sākumā Rīgā ekspluatācijā tika nodoti 700 dzīvokļi, bet visa gada ietvaros kopumā tika prognozēts vairāk nekā 2000 jaunu mājokļu pieaugums.* Ņemot vērā, ka īres cenas ir augstas un daļa padomju laika daudzstāvu dzīvojamie nami ir nolietojušies, pieprasījums pēc jaunajiem mājokļiem palielinās. Šobrīd aktīvi top jauni daudzdzīvokļu nami un privātmāju ciemati, kas ir pieejami plašam pircēju lokam. Šogad - laika periodā no janvāra līdz augustam Rīgas dzīvokļu tirgū notikuši 6529 darījumi.

Kā rāda statistikas dati, TOP 1 Rīgas apkaime pēc darījumu skaita ir Purvciems, kam seko Teika, Centrs, Imanta un Pļavnieki. Visbiežāk tiek iegādāti vienas un divu istabu mājokļi pirmajā un otrajā stāvā.

Komentāri

Pievienot komentāru

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Nekustamo īpašumu attīstītājs "Bonava Latvija" ir pabeidzis 5 miljonu eiro investīciju projektu - piecstāvu dzīvojamo māju Purvciemā, Pūces ielā 19.

Nekustamo īpašumu attīstītājs informē, ka lielākā daļa dzīvokļu jeb 51 no kopumā 65 jau pārdoti.

"Bonava Latvija" projekts Pūces ielā atrodas klusākajā Purvciema daļā, kam raksturīga mazāka apbūve un vairāk zaļo teritoriju. Jaunajā piecstāvu namā ir 1, 2, 3 un 4 istabu dzīvokļi, katram dzīvoklim nodrošinot balkonu un individuālu noliktavas telpu mājas pagrabstāvā.

"Pēdējo gadu laikā Purvciems ir kļuvis par vienu no pieprasītākajiem dzīvojamajiem rajoniem, ko mēs izteikti izjūtam. Mūsu divos projektos - Pūces ielā un daudzdzīvokļu namu projektā "Hausmaņa terases" Stirnu ielā - gandrīz visi dzīvokļi ir izpārdoti pirms vēl ir pabeigta to būvniecība. Par Purvciemu ir ļoti liela interese jaunas mājvietas meklētāju vidū, jo tam ir vairākas būtiskas priekšrocības," saka "Bonava Latvija" valdes priekšsēdētājs Mareks Kļaviņš.

Komentāri

Pievienot komentāru