Citas ziņas

Eksprezidente par (AŠ)2: 0+0=0

Ritvars Bīders, 22.04.2010

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

«Komentārs tikai par formulām: divas vienības saskaitot, iznāk summa, nevis kvadrāts. Un 0+0=0,» tā par Aināra Šlesera un Andra Šķēles jauno tandēmu (AŠ)2 izteikusies eksprezidente Vaira Vīķe-Freiberga, vēsta laikraksts Diena.

Jau ziņots, ka Tautas partijas (TP) un LPP/LC topošo vēlēšanu apvienību nolemts pieteikt zem lozunga (AŠ)2.

Lai ar šo tandēmu apradinātu abu partiju biedrus, tuvākajās nedēļās līdz TP un LPP/LC kongresiem, kas plānoti attiecīgi 22. maijā un 5. jūnijā, A. Šķēle un A. Šlesers kopīgi apbraukās reģionus, tiekoties ar abu partiju mēriem, nodaļu cilvēkiem. Pirmais pasākums notiks nākampiektdien Rēzeknē, pēc tam arī Gulbenē, Jelgavā, Daugavpilī un Liepājā. 29. maijā plānots uzņēmēju kustības Par labu Latviju pasākums, kurā tiks pausts atbalsts šai TP un LPP/LC apvienībai.

Lai gan Rīgas vicemērs A. Šlesers vēl līdz LPP/LC kongresam 5. jūnijā nesniegs oficiālu atbildi, vai kandidēs Saeimas vēlēšanās, trešdien viņš atzina, ka «visdrīzāk man tāds lēmums būs jāpieņem». Abu partiju konsolidācijai tuvu stāvoši avoti DB stāstījuši, ka A. Šķēle varētu būt apvienības pirmais numurs sarakstā Vidzemē, bet A. Šlesers – pirmais numurs sarakstā Rīgā.

Komentāri

Pievienot komentāru