Tirdzniecība un pakalpojumi

Elektropreču tirgotājs Konstanta TVIS attīstībā investēs 3 miljonus eiro

Žanete Hāka, 15.03.2019

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Elektropreču vairumtirdzniecības uzņēmums SIA Konstanta TVIS, piesaistot stratēģisko partneri - globālo koncernu IEK Group, sācis uzņēmuma modernizāciju, informē uzņēmums.

Investīcijas 3 miljonu eiro apjomā, pēc uzņēmuma pārstāvju teiktā, ļaus īstenot modernizācijas plānu, pilnveidot sortimentu un līdz minimumam samazināt preču piegādes termiņus.

«Esam apņēmības pilni nākamo gadu laikā kļūt par vienu no TOP3 nozares uzņēmumiem Latvijas tirgū, vienlaikus attīstot biznesu arī citās Baltijas valstīs un Eiropā,» saka Viktors Točilkins, SIA Konstanta TVIS valdes priekšsēdētājs.

Pēc stratēģiskā partnera piesaistes SIA Konstanta TVIS kontrolpakete pieder globālajam elektroiekārtu ražošanas koncernam IEK Group, kas paplašina darbību Ukrainas, Rumānijas un arī Austrumāzijas tirgos.

«Pērn IEK Group investēja 1,5 miljonus eiro SIA Konstanta TVIS attīstībā, bet līdz šī gada beigām kopējais investīciju apjoms dubultosies, sasniedzot 3 miljonus eiro», uzsver V.Točilkins.

«Tuvākā gada laikā mūsu mērķis ir dubultot preču apjomu un panākt, lai līdz šī gada beigām preču deficīts uzņēmuma noliktavā nepārsniegtu 5% no kopējā apjoma,» saka V.Točilkins.

Komentāri

Pievienot komentāru