Finanses

Exante investoru tikšanās laikā atzinīgi vērtē valsts ekonomikas izkļūšanu no smagas recesijas

Dienas Bizness, 07.10.2014

Jaunākais izdevums

Nedēļas nogalē notikušo Exante rīkoto pirmo Investment Networking Evening pasākumu Rīgā apmeklējis ievērojams skaits apmeklētāju, informē kompānijas pārstāvji.

Pasākumu ar uzrunu atklāja Exante vadītājs Aleksejs Kirienko, kurš atzinīgi novērtēja Latviju par spēju veiksmīgi atveseļot valsts ekonomiku no smagas recesijas. Uzņēmuma direktoru vidū bija arī Gatis Eglītis, kurš pasākuma apmeklētājus iepazīstināja ar Exante vēsturi. Savukārt Exante tirdzniecības vadītājs Georgs Grečs sniedza informatīvu prezentāciju par kompānijas automātiskās tirdzniecības platformu un ieguvumiem, ko tā nodrošina lietotājiem.

Uzņēmuma KPMG partneris Andre Zarbs un Maltas fondu biržas attīstības direktors Klifs Peiss pasākumā pārstāvēja Maltas finanšu nozari. Andre Zarbs apmeklētājiem sniedza praktiskus padomus par dažādiem nodokļu jautājumiem Maltā, bet Klifs Peiss dalījās savās zināšanās par Maltas fondu biržas attīstīšanu.

Vietējo oratoru vidū bija Prudentia investīciju baņķieris Ģirts Rungainis, kurš runāja par Baltijas valstu ekonomiku un apvienošanās un pārņemšanas aktivitāti reģionā. «Latvija ir viena no visstraujāk pieaugošajām ekonomikām Eiropas Savienībā, un laika periodā no 2011.gada līdz 2013.gadam valsts IKP kopējā gada izaugsme veidoja 4,9%,» norādīja Rungainis. Savukārt biedrības Latvijas Biznesa Eņģeļu Tīkls valdes priekšsēdētājs Rolands Feldmanis sniedza savus uzskatus par reģionālajām investīcijas iespējām, kas apmeklētājiem bija viens no galvenajiem jautājumiem.

Exante biznesa pasākumu Rīgā apmeklēja 200 pārstāvji no dažādām finanšu institūcijām.

Exante profesionāliem mākleriem nodrošina tirdzniecības platformas, piedāvājot piekļuvi vairāk nekā 35 tūkstošiem finanšu produktu un vairāk nekā 25 tirgiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

«Mūsdienās brokeris ir tehnoloģija, nevis cilvēks. Brokera tehnoloģijas uzdevums ir nogādāt klienta darījuma uzdevumu pa optimālu ceļu uz optimālu tirgu par optimālu cenu. Tehnoloģijas papilduzdevums ir atspoguļot klientam portfeļa vērtību pēc iespējas ātrākā laikā par pareizu cenu, lai investors var būt soli priekšā tirgum un kontrolēt savus riskus reālā laikā,» uzskata viens no brokeru kompānijas EXANTE direktoriem un līdzdibinātājiem Gatis Eglītis.

Ārvalstu uzņēmēji, lielāko banku pārstāvji, izglītības un zinātnes projektu autori, profesionāli finanšu instrumentu tirgotāji pulcēsies investīciju piesaistes un biznesa kontaktu veidošanas pasākumā EXANTE's Investment Networking Evening (3. oktobrī kultūras pilī Ziemeļblāzma), lai pārrunātu jaunākās tendences globālajos finanšu tirgos un dalītos savstrapējā pieredzē. Vieslektori: uzņēmuma KPMG partneris Andre Zarb (Malta) un Da Vinci Invest AG valdes priekšsēdētājs Hendrik Klein (Šveice).

Uzņēmumu vadītāji un privātpersonas, kuras pārvalda savus aktīvus finanšu tirgos, aicināti piedalīties pasākumā. Lai saņemtu ielūgumu uz pasākumu, iepriekš jāreģistrējas: https://exante.eu/riga_event/

Komentāri

Pievienot komentāru
Finanses

Exante rīkoto finanšu tirgus ekspertu tikšanos vadīs Valdis Melderis

Dienas Bizness, 01.10.2014

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Piektdien, 3. oktobrī, kultūras pilī Ziemeļblāzma pasaulē slavenākie finanšu jomas pārstāvji tiksies ar Latvijas finanšu industrijas līderiem. Pasākumu vadīs pazīstamais pasākumu vadītājs un radio balss Valdis Melderis, informē pasākuma organizatori Exante.

Konferences dalībnieku vidū ir Cliff Pace no Malta Stock Exchange un Finance Malta, Andre Zarb (KPMG) un Hedrik Klein no Da Vinci Invest, kā arī Exante komunikāciju direktors Patrick J. O’Brien, kurš šogad ir ieguvis balvu «2014. gada starptautiskais ekonomikas žurnālists».

Pasākuma mērķis ir veicināt ilgtermiņa kontaktu dibināšanu Latvijas un Maltas biznesa aprindās, kā arī dot iespēju uzklausīt inovatīvus lektorus.

Exante direktori ir jauni un dinamiski augsto tehnoloģiju eksperti, kas ir labi zināmi finanšu industrijā. Kopš uzņēmuma dibināšanas 2011.gadā, kompānija izveidojusi piecus birojus visā pasaulē. Šonedēļ viņiem plānota uzstāšanās arī Stokholmas Ekonomikas Augstskolā Rīgā.

Komentāri

Pievienot komentāru