Finanses

Ferratum Latvia kāpina apgrozījumu un peļņu

Žanete Hāka, 16.07.2014

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Pērn ātro kredītu izsniedzēja SIA Ferratum Latvia apgrozījums audzis par 32,9%, līdz 3,327 miljoniem eiro, liecina Lursoft dati.

Līdz ar apgrozījumu kāpumu piedzīvojusi arī SIA Ferratum Latvia peļņa, kas pēc nodokļu nomaksas aizvadītajā gadā palielinājusies par 11,73%, sasniedzot 630,16 tūkstošus eiro. Gūto peļņu uzņēmums paredzējis izmaksāt dividendēs.

Somu JT Family Holding Oy piederošais SIA Ferratum Latvia norāda, ka nākotnē tā mērķis ir piedāvāt klientiem jaunus pakalpojumu veidus, kā arī strādāt pie esošo pakalpojumu kvalitātes veicināšanas.

SIA Ferratum Latvia savu darbību uzsākusi 2007.gadā, pērn uzņēmumā strādājuši 12 darbinieki.

Komentāri

Pievienot komentāru

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

CreamFinance, starptautiskais finanšu pakalpojumu sniedzējs, mainījis savu nosaukumu un kļuvis par AvaFin. Izmaiņu galvenais mērķis ir veidot starptautiski atpazīstamu zīmolu, turpinot aktīvu darbību zem viena vārda visos piecos grupas uzņēmumos – Latvijā, Polijā, Čehijā, Meksikā un Spānijā.

2022. gada 5. oktobrī CreamFinance Holding mainīja savu nosaukumu uz AvaFin Holding LTD. 8.decembrī tam sekoja SIA CreamFinance Latvia, kļūstot par Avafin Latvia SIA. Plānots, ka tuvākajos pāris gados nosaukumu mainīs arī pārējie grupas uzņēmumi, un turpmāk zīmoli darbosies ar vienotu nosaukumu – AvaFin.

Zīmola maiņa kā nākamais attīstības solis

Līdz ar zīmola maiņu un starptautisko darbību apvienošanu tiek uzsākts jauns posms uzņēmuma attīstībā. AvaFin kļūs pieejamāks un atpazīstamāks starptautiskā vidē.

Kaspars Dzirneklis, AvaFin Latvia valdes loceklis: “Kā starptautisks uzņēmums mēs apzināmies, cik svarīgi ir pielāgoties mainīgajai videi, lai spētu darboties un konkurēt globālā mērogā. Uzlabojam procesus un veicam vizuālas izmaiņas zīmolā, bet no juridiskā viedokļa mūsu saistības paliek spēkā. Klienti un partneri būtiskas izmaiņas neizjutīs.”

Komentāri

Pievienot komentāru