Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Finanšu un kapitāla tirgus komisijas (FKTK) kļūdas dēļ par BTA Insurance Company jauno 20 % - 33% akciju īpašnieku bija kļuvis kompānijas jaunieceltais vadītājs Jānis Lucaus. Pēc Db.lv intereses kļūda labota.

Proti, FKTK mājas lapā sadaļā par tirgus dalībniekiem apdrošināšanā bija publicēts, ka BTA viens no lieliem akcionāriem vairs nav Gints Dandzbergs, bet gan ir J. Lucaus, kurš tādējādi pēkšņi bija kļuvis par «miljonāru». Tomēr pēc Db.lv intereses par to, vai tiešām BTA ir mainījies lielākais īpašnieks, kļūda tika labota, un BTA akcionāru rindās «atgriezies» G.Dandzbergs. Savukārt pēc virtuālas pabūšanas miljonāra statusā J. Lucaus palicis kā BTA valdes priekšsēdētājs.

DB pagājušā gada nogalē ziņoja, ka pēc 16 gadu darba G. Dandzbergs nolēmis atstāt nedzīvības apdrošināšanas kompānijas BTA vadītāja amatu. Viņa vietā par jauno BTA valdes priekšsēdētāju iecelts pašreizējais BTA valdes lockelis Jānis Lucaus.G. Dandzbergs kopš pērnā gada 13.decembra kļuva par BTA padomes priekšsēdētāju. Viņš šīs izmaiņas nesaistīja ar iespējamām izmaiņām BTA akcionāru struktūrā. Kompānija joprojām netiek pārdota, iepriekš DB norādīja G. Dandzbergs. BTA ir viens no lielākajiem nedzīvības apdrošinātājiem Latvijā un Baltijas valstīs.

Komentāri

Pievienot komentāru