Foto: LETA

Forevers nodarbinās gaļas ekspertu komandu 

Latvijas gaļas pārstrādes uzņēmums SIA Forevers ieviesis jauninājumus iekšējās kvalitātes kontroles sistēmā, turpinot kvalificēt darbiniekus.

Lelde Petrāne, 2015. gada 02. jūlijs plkst. 9:40

Turpmāk īpaši apmācīta profesionālu gaļas ekspertu komanda - darbinieki, kas ieguvuši atbilstošus sertifikātus - katru dienu degustēs produktus un pārbaudīs katru produktu līniju, lai novērtētu ne vien sastāva kvalitāti, bet arī garšas, smaržas, konsistences atbilstību produktu receptēm, informē SIA Forevers direktors Andrejs Ždans.

Degustācijas sertifikātu ieguvuši vairāki SIA Forevers darbinieki, kā arī pats uzņēmuma vadītājs A. Ždans, kas kopā ar komandu veiks ikdienas degustācijas.

A. Ždans norāda, ka, piemēram, Francijā vairākās nozarēs ir profesionāli «degustatori», kas stingri eksaminē produktu. Ir profesionāli vīnziņi un speciālisti, kas līdz smalkākajai niansei pārzina šokolādes garšu. Savukārt Forevers gardēžu komanda pārbaudīs produktu kvalitāti.

Sertifikātu izsniedz Pārtikas drošības, dzīvnieku veselības un vides zinātniskais institūts BIOR.

Līdz 2018. gadam uzņēmuma attīstībā investēs aptuveni 12,8 miljonus eiro, kas ļaus būtiski paplašināt ražošanu un atvērt jaunas tirdzniecības vietas.

Dalies ar šo rakstu!
Raksta komentāri
Spied šeit, lai lasītu vai pievienotu savu komentāru
Tevi varētu interesēt
2015. gada 12. jūnijs plkst. 8:46

Gaļas ražotāja Forevers uzjundītais skandāls 
rezultējies saprotamākos pārtikas produktu...

2015. gada 30. marts plkst. 11:45

Latvijas gaļas pārstrādes uzņēmums Forevers līdz 2018. gadam uzņēmuma attīstībā investēs...

2015. gada 24. marts plkst. 8:46

Forevers piemērs izgaismo situāciju ar jaunās pārtikas regulas ievērošanu – uzņēmumi...

2014. gada 09. decembris plkst. 13:23

Latvijas gaļas pārstrādes uzņēmums Forevers šogad uzņēmuma attīstībai investējis 1,...

2014. gada 27. jūnijs plkst. 9:14

Biznesa portāls Db.lv piedāvā piektdienas mini interviju sēriju. Katru nedēļu kāds no...

Nepalaid garām

SIA Rešetilovs aizvirzās no krīzes, ko uzņēmums savā 28 gadu pastāvēšanas laikā...

Nepilniem 40 000 mikrouzņēmuma nodokļa maksātājiem var nākties domāt par savu nākotni,...

Šefpavārs Maksims Cekots, atverot restorānu Max Cekot Kitchen Rīgā, Torņkalnā, kurā piedāvā...

Lai gan konkurence elektronikas mūzikas instrumentu ražošanas segmentā ik gadu saasinās, SIA...

Investējot 15 miljonus eiro, Salienā, Babītes novada Piņķos uzsākta King's College Britu...

No šīs sadaļas
2015. gada 02. jūlijs plkst. 9:28

Šā gada jūnijā, salīdzinot ar martu, cenas lielākajai daļai pārtikas produktu ir...

2015. gada 01. jūlijs plkst. 14:34

Saldumu un uzkodu ražotāja NP Foods eksporta pārstāvji piedalās vienā no lielākajām...

2015. gada 01. jūlijs plkst. 12:37

Pēc riska kapitāla piesaistes SIA Cannelle Bakery vēl vairāk koncentrējas uz saldētas...

2015. gada 01. jūlijs plkst. 8:20

Līdztekus eksportam uz Eiropas valstīm SIA Saldus pārtikas kombināts pēta noieta iespējas...

2015. gada 29. jūnijs plkst. 17:03

Paipalu olu ražotājai SIA Eka paipalas, kurai produkcijā atrasto antibiotiku dēļ nācās...

2015. gada 29. jūnijs plkst. 16:04

Kustība vietējo produktu popularizēšanā ne tikai veicinājusi to realizācijas apjomus, apvienojusi...

2015. gada 29. jūnijs plkst. 14:28

Rīt atvērs pēc skaita divpadsmito Lāču veikalu – Mārupē, Daugavas ielā, jaunatvērtajā...

2015. gada 29. jūnijs plkst. 10:18

Otrdien, 30. jūnijā, Valsts Stendes graudaugu selekcijas institūtā Talsu novada Dižstendē eksperti...

2015. gada 29. jūnijs plkst. 8:44

Alkoholisko dzērienu ražotājs AS Latvijas balzams savā iesniegtajā gada pārskatā ziņo, ka...

2015. gada 26. jūnijs plkst. 9:45

Lauksaimnieki šobrīd vairāk izvēlas slēgt līgumus par labības uzglabāšanu, nevis...