Būve

FOTO: Belfāstā liesmas izpostījušas 233 gadu vecu ēku, kurā atradās Primark

Db.lv, 29.08.2018

Jaunākais izdevums

Ziemeļīrijas pilsētā Belfāstā otrdien un trešdien ugunsgrēks plosījis 233 gadus vecu ēku, kurā atradās apģērbu tirgotāja Primark veikals, raksta The Guardian.

Liesmas izlauzās no piecstāvu ēkas pēdējā stāva otrdienas rītā, un šis bija viens no lielākajiem ugunsgrēkiem, ar ko ugunsdzēsējiem pēdējā laikā nācies cīnīties šajā valstī.

Veikals šobrīd tika rekonstruēts, ieguldot tajā vairākus miljonus mārciņu un nupat izsludinātas vakances vairāk nekā 100 darbinieku.

Patlaban ugunsdzēsēji pauž bažas, ka ēka varētu sabrukt, taču arhitekti izsaka cerības, ka ēku varēs atjaunot.

Komentāri

Pievienot komentāru

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Mazumtirgotājs Primark brīdinājis klientus nepirkt tā produktus no trešajām personām tiešsaistē, jo tādējādi tiek samaksātas augstākas cenas nekā veikalos, ziņo BBC.

Primark nav tiešsaistes veikala, bet cilvēki pamanījuši, ka tā preces tiek tirgotas Amazon.

Primark uzsver, ka tam nav komerciālu attiecību ar Amazon. «Mēs aicinām klientus doties uz mūsu veikaliem, lai iegādātos preces par vislabāko cenu. Mums nav komerciālu partnerattiecību ar Amazon, un jebkurus Primark produktus, kas parādās šajā vietnē, trešās puses pārdod atkārtoti par augstākām cenām,» vēsta mazumtirgotājs.

BBC secinājis, ka gan Amazon, gan eBay tiek tirgoti populāri Primark produkti ar uzcenojumu robežās no 50 līdz pat 75%.

Pēc paziņojuma izplatīšanas, daudzi klienti sociālajos tīklos aicinājuši Primark pārskatīt savu biznesa modeli un atvērt interneta veikalu, jo dažādu iemeslu dēļ ne vienmēr iespējams apmeklēt Primark veikalus.

Komentāri

Pievienot komentāru
Mazumtirdzniecība

Zemo cenu tīkls Primark atvērs veikalus Latvijā

Db.lv (šī ir 1. aprīļa joku ziņa!), 01.04.2019

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Drīzumā Latvijas iedzīvotājiem vairs nebūs jādodas uz citām valstīm, lai iepirktos apģērbu veikalu tīkla «Primark» veikalos, jo zīmols Latviju noskatījis kā vietu, no kurienes izplest darbību Baltijā.

To biznesa portālam db.lv pastāstīja par zīmola plāniem labi informēts avots.

«Primark» secinājis, ka Latvijā ir liels pieprasījums pēc tā apģērbiem, jo tie tiek aktīvi pirkti lietoto apģērbu veikalos. Turklāt pēc daudzo spēļu zāļu slēgšanas Latvijas galvaspilsētā atbrīvosies daudz telpu.

Šogad Latvijā tiks atvērti 10 «Primark» veikali.

Kā zināms, Latvijā ienāk arī zemo cenu tīkls «Lidl», līdz ar to Latvijas iedzīvotāju ikdienas tēriņi arvien samazināsies.

Lai jautrs 1. aprīlis :)

Komentāri

Pievienot komentāru