Tirdzniecība un pakalpojumi

FOTO: Jauna medicīnas preču veikala izveidē Dinastija investē 120 000 eiro

Zane Atlāce - Bistere, 13.07.2016

Jaunākais izdevums

Medicīnas un skaistumkopšanas preču tirgotājs un veikalu tīkla Dynasty īpašnieks SIA Dinastija savu desmito darbības gadu atzīmē, atverot jaunu koncepta veikalu Vecrīgā, kura izveidē ieguldīti 120 000 eiro, informē uzņēmumā.

Veikalā vienkopus tiks pārstāvēti Latvijas pircēju iecienītākie zīmoli – Berkemann, Bauerfeind, Peclavus, Hellmut Ruck, mesoestetic. Dynasty pēdējo gadu laikā atvēris jau piecus veikalus Latvijā un vienu Lietuvas galvaspilsētā Viļņā.

Jaunā veikala atklāšanas pasākums notika trešdien, 13.jūlijā.

SIA Dinastija, kuras 100% kapitāla īpašnieks ir SIA Veselības centrs 4, dibināta 2006. gadā ar mērķi Latvijā pārstāvēt Somijas medicīnas mēbeļu ražotāju Lojer. Turpmāko desmit darbības gadu laikā Dinastija kļuvusi par Latvijā vadošo medicīnas un skaistumkopšanas preču mazumtirdzniecības un vairumtirdzniecības uzņēmumu, pārstāvot vairāk nekā 20 pasaulē atzītus preču zīmolus.

2015. gadā SIA Dinastija strādāja ar apgrozījumu EUR 1.2 miljoni, kas, salīdzinot ar 2014. gadu audzis par 34 %. Uzņēmumā šobrīd ir nodarbināti 26 darbinieki.

Komentāri

Pievienot komentāru
Dzīvesstils

Portrets - Dr.Lūkina acu klīnikas dibinātājs un vadītājs Fēlikss Lūkins

Armanda Vilciņa, 17.11.2023

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Jebkura biznesa izveide ir liels izaicinājums, taču uzņēmējiem nevajadzētu baidīties mēģināt, jo rezultātu var sasniegt tikai darot, norāda Fēlikss Lūkins, Dr.Lūkina acu klīnikas dibinātājs un vadītājs.

Esot biznesā jau 20 gadus, varu teikt, ka tas nav vienkārši, jo arī administratīvais un birokrātiskais slogs Latvijā kļūst arvien sarežģītāks, teic F.Lūkins. Tajā pašā laikā es uzskatu, ka neviens izaicinājums nav nepārvarams, un mani priecē, ka šīs tirgū pastāvošās grūtības nebaida savu roku biznesā iemēģināt arī jauno paaudzi, norāda uzņēmējs.

Zina, ko vēlas

Jau bērnībā es sapņoju kļūt par ārstu, stāsta F.Lūkins. “Atceros, ka skolotāja bija pārsteigta un brīnījās, ka es tik agri, jau pirmajās klasēs, biju nodefinējis, ka būšu ārsts. Protams, savu lomu šajā gadījumā spēlēja arī fakts, ka es nāku no ārstu ģimenes. Mans tēvs, māte, vectēvs un vecmāmiņa darbojušies medicīnā - vesela ārstu dinastija! Arī savu pirmo naudu nopelnīju slimnīcā - es pat vēl negāju skolā, kad vienu vasaru palīdzēju tētim slimnīcā. Tētis bija neiroķirurģijas klīnikas vadītājs, neiroķirurgs bērnu slimnīcā. Tad es vasarā pie viņa operāciju zālē strādāju par sanitāru, kaut ko mazgāju, vācu, locīju salvetītes un darīju citus mazus darbiņus. Četrpadsmit gadu vecumā kā sanitārs guvu arī savu pirmo oficiālo darba pieredzi. Tas tolaik daļēji vēl bija Padomju laiks, tāpēc strādāt šajā vecumā bija atļauts. Toreiz pat bija noteikums - ja, stājoties Medicīnas akadēmijā, jaunietis jau bija strādājis par sanitāru vai veicis līdzīgus pienākumus, par to iestājeksāmenos pienācās papildus punkti. Šī iemesla dēļ, paralēli mācībām vidusskolā, divus gadus strādāju - pēc skolas vakaros ar tramvaju braucu uz bērnu slmnīcu, kur naktīs dežūrēju, bet no rītiem devos uz skolu,” stāsta F.Lūkins, kuru pusaudžu gados aizrāva arī vēsture.

Komentāri

Pievienot komentāru

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

SIA «Veselības centrs 4» (VC4) iegādāsies skaistuma institūtu «Liora», aģentūru LETA informēja VC4 valdes priekšsēdētājs Māris Rēvalds.

Darījuma summa netika atklāta.

Rēvalds atzīmēja, ka sadarbībā ar skaistuma institūta «Liora» metodisko vadītāju ārsti Ingrīdu Rītiņu tiks strādāts, lai attīstītu skaistuma institūta piedāvātās iespējas un stiprinātu pozīcijas estētiskās medicīnas tirgū.

Pēc apvienošanās institūta «Liora» lojālajie klienti varēs izmantot arī VC4 lojālo klientu programmu. Tāpat arī VC4 klientu karšu īpašnieki turpmāk varēs izmantot «Liora» lojalitātes programmas piedāvātās iespējas.

Paredzēts, ka skaistuma institūts «Liora» darbosies arī kā prakses bāze Rīgas Kosmētikas skolas studentiem.

Skaistuma institūts «Liora» ir VC4 grupas uzņēmums, kas atrodas Rīgā, Tallinas ielā 18, saviem klientiem piedāvājot skaistumkopšanas, kosmetoloģijas un estētiskās medicīnas pakalpojumus.

Komentāri

Pievienot komentāru
Pakalpojumi

Papildināta - Veselības centra 4 ārstniecības iestāžu darbu piektdien apgrūtina sistēmas traucējumi

LETA, 26.07.2019

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Saistībā ar SIA «Veselības centrs 4» izmantotās sistēmas traucējumiem piektdien tika apgrūtināta ārstniecības iestāžu darbība, informēja «Veselības centra 4» pārstāve Agnese Bernāne.

Viņa pastāstīja, ka šodien ap plkst.7.30 tika konstatēti traucējumi «Veselības centrs 4» izmantotās sistēmas «SmartMedical» darbībā. Sistēmu uztur veselības aprūpes un apdrošināšanas nozares informācijas sistēmu izstrādātājs SIA «Blue Bridge Technologies», piebilda uzņēmuma pārstāve.

Viņa skaidroja, ka sistēmas traucējumu dēļ bija apgrūtināts darbs, jo «Veselības centrs 4» ārstniecības iestādēs nebija iespējams nodrošināt pacientu pierakstus, radās problēmas ar maksājumu veikšanu, kā arī nebija iespējams pierakstīties uz konsultācijām un procedūrām.

Vienlaikus, pēc Bernānes paustā, slimnīca tikusi galā ar problēmām, izsniedzot klientiem ar roku rakstītas kvītis, kā arī fiksējot cilvēku, kuri vēlējušies pierakstīties pakalpojuma saņemšanai, kontaktinformāciju. Uzņēmuma pārstāve norādīja, ka centru darbinieki sazināsies ar klientiem un pieraksti tikšot veikti.

Komentāri

Pievienot komentāru
Pakalpojumi

Veselības centrs 4 paplašinās Mārupē

Db.lv, 10.03.2021

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Marta vidū Mārupē durvis vērs vienlaicīgi divas "Veselības centrs 4" filiāles - "Mārupe" un "Mārupe-centrs", nodrošinot ārstu speciālistu konsultācijas un diagnostikas, veselības aprūpes un estētiskās medicīnas pakalpojumus.

Filiālē "Mārupe" (jaunatklātā "Mārupes doktorāta" telpās) konsultēs ginekologs, dzemdību speciālists, ķirurgs, proktologs, ķirurgs ar specializāciju fleboloģijā un proktoloģijā, dermatovenerologs un endokrinologs. Par ādas veselību un izskatu būs iespējams parūpēties, izmantojot diagnostikas, ādas veidojumu noņemšanas, skleroterapijas un lāzermedicīnas pakalpojumus.

Jau šobrīd filiālē darbojas "Veselības centrs 4" grupas uzņēmuma "Dynasty" skaistuma un veselības veikals.

Medicīnas kvartāla izveidē ieguldīs 35 miljonus eiro 

Ārstam un uzņēmējam, SIA Veselības centrs 4 (VC4) valdes priekšsēdētājam Mārim Rēvaldam...

Savukārt filiālē "Mārupe-centrs" būs pieejami podologa (ārstnieciskā pēdu aprūpe) un kosmetologa pakalpojumi. Tiks nodrošināti arī vakcinācijas pakalpojumi pret Covid-19.

"Mārupe ir viena no straujāk augošajām Rīgas piepilsētām, kas organiski saplūst ar galvaspilsētu un tās aglomerāciju. Tā ir viena no labākajām vietām, kur dzīvot jaunajām ģimenēm. Tāpēc esam priecīgi atklāt divas jaunas "Veselības centrs 4" filiāles, ļaujot Mārupes iedzīvotajiem saņemt medicīnas un skaistumkopšanas pakalpojumus tuvu mājām," norāda SIA "Veselības centrs 4" valdes priekšsēdētājs Māris Rēvalds.

Komentāri

Pievienot komentāru