Jaunākais izdevums

Tekilas pilsētā Halisko štatā Meksikā top šīs pilsētas vārdā nodēvētais, no zilās agaves gatavotais stiprais dzēriens un tieši blakus ražotnei, milzīgās tekilas mucās ierīkotas arī naktsmītnes tūristiem.

Apartamenti viesiem ierīkoti nekur citur kā tekilas mucās - milzu izmēra ozolkoka mucās ir viena guļamistaba, vannasistaba, kā arī āra terase. Numuros ir arī gaisa kondicionētāji, kafijas automāts un minibārs.

Viesnīcas apmeklētājiem paveras ne vien iespaidīgs skats uz zilās agaves laukiem, bet arī tiek piedāvāta iespēja apmeklēt ekskursijas ražotnē un piedalīties dzēriena degustācijās.

Viesnīcu rezervēšanas portālā Booking.com pieejamā informācija liecina, ka nakšņošana šajā viesnīcā maksā aptuveni 180 eiro par nakti.

Komentāri

Pievienot komentāru

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Apvienojot spēkus pašmāju lielākajam alkoholisko dzērienu ražošanas un izplatīšanas uzņēmumam «Amber Beverage Group» (ABG) un leģendārajai austrāliešu rokgrupai AC/DC, Eiropā sāk tirgot tekilu ar grupas slavenākās dziesmas nosaukumu – «Thunderstruck».

«Šī ir vienīgā tekila, kuru iesaka tāda smagsvara rokzvaigznes, varbūt tādēļ mēs kā ražotāji izjūtam tik milzīgu atbildību pret šo zīmolu, mūsu partneriem AC/DC, kā arī, protams, patērētājiem,» skaidro «Amber Beverage Group» globālais zīmolu direktors Mantas Zlatkus.

«Tā kā šis Eiropā ir jauns produkts, kas dienasgaismu ieraudzījis tikai 1. novembrī, AC/DC fani un tekilas cienītāji tikai pamazām sāk atklāt šīs tekilas garšu, kas pagatavota no 100% zilās agaves,» stāsta M. Zlatkus. «Savukārt reposado tekila ir apveltīta ar pilnīgu un intensīvu agaves garšu. Šis tekilas paveids ir īpaši nogatavināts ozolkoka mucās vismaz divus mēnešus, kas arī ir šī dzēriena nokrāsas un bagātīgās garšas atslēga,» skaidro zīmolu direktors.

Komentāri

Pievienot komentāru