Būve

Futbola klubs Auda saviem spēkiem Ķekavā būvē sportistiem ģērbtuvi

Lelde Petrāne, 25.11.2014

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Futbols klubs Auda saviem spēkiem Ķekavā būvē ģērbtuvi ar palīgtelpām. Ja ar atbalstītāju labvēlību ēkai izdosies sagādāt visus nepieciešamos materiālus, to iecerēts atklāt nākamajā pavasarī. Topošajai ģērbtuvei ir jau uzlikts jumts, bet tagad vissvarīgāk sagādāt logus un durvis, dažādus kokmateriālus, elektroinstalācijas, santehniku.

Futbola kluba Auda sportistu 170 kvadrātmetru lielās ģērbtuves top blakus futbla stadionam AUDA, Ķekavā. Lai arī būve būs salīdzinoši neliela, tomēr apmierinās FK Auda pamata vajadzības, pārliecināts tā direktors Rihards Gorkšs. Ēkas pirmajā stāvā būs izvietotas trīs ģērbtuves, savukārt otrajā stāvā atpūtas un mācību telpas sportistiem, kluba birojs un terease. Ģērbtuves sacensībās vienlaicīgi varēs izmantot trīs komandas vai divas komandas un tiesneši. Savukārt ikdienā tur varēs pārģērbties vismaz 45 futbolisti, kas ir atbilstoši pašreizējam FK Auda treniņu noslogojumam.

Ēku kluba vajadzībām varēs izmantot visu gadu, jo telpas būs apsildāmas. FK Auda meistarkomanda trenējas ārā, tāpat vecāko jauniešu grupām daļa treniņu notiek ārpus telpām arī aukstajā laikā, tādēļ būtiski, lai futbolistiem ir iespēja pēcāk atgriezties siltumā.

FK Auda pieaicinātie būvnieki nepilnos divos mēnešos ir uzcēluši divststāvīgu koka karkasu. Viņu vadībā savā brīvajā laikā daudzko palīdzējuši veikt FK Auda audzēkņu vecāki.

Pagaidām FK Auda izmanto Ķekavas novada sporta kluba telpas.

Komentāri

Pievienot komentāru