Ražošana

Gammaplasts investē 800 000 eiro iepakojumu klāsta paplašināšanā

Kristīne Stepiņa, 15.06.2016

Jaunākais izdevums

SIA Gammaplasts, investējot 800 tūkst. eiro, ievieš jaunus produktus un strādā pie eksporta apjomu palielināšanas

Šobrīd SIA Gammaplasts ražo 150 dažādus plastmasas pudeļu veidus. Produkcijas sortiments nepārtraukti tiek papildināts ar jauniem un inovatīviem izstrādājumiem. Gadā uzņēmums saražo vairāk nekā 43 milj. plastmasas pudeļu, no kurām 15% tiek eksportēti.

2016. gada pirmajā pusgadā SIA Gammaplasts būs par 19% palielinājusi apgrozījumu salīdzinājumā ar attiecīgo laika periodu pērn, stāsta uzņēmuma komercdirektors Andrejs Artjomovs. Šogad tas plāno apgrozījumu palielināt par vismaz 18%, salīdzinot ar iepriekšējo gadu, sasniedzot 5,2 milj. eiro. Apgrozījuma pieaugums tiks panākts, ieviešot jaunus produktus – dažādas inovatīvu formu pārtikas un nepārtikas plastmasas pudeles.

Ar pūšamajām iekārtām SIA Gammaplasts var izveidot pudeli jebkādā formā. Šogad jau ieviesti pieci jauni produkti, bet līdz gada beigām to klāsts tiks paplašināts par vismaz 12 jauniem izstrādājumu veidiem, informē A. Artjomovs. «Klientu skaits, kuri eksportē savas preces uzņēmuma ražotajā iepakojumā, palielinās. To vidū ir Latvijas pārtikas produktu ražotāji, piemēram, drīzumā AS Balticovo sāks ražot olu maisījumu jaunā iepakojumā, AS Tukuma piens būs jauna divu litru piena pudele, pie mums top arī proteīna dzērienu un smūtiju iepakojums,» stāsta A. Artjomovs.

Visu rakstu Paplašina plastmasas taras klāstu lasiet trešdienas, 15.jūnija laikrakstā Dienas Bizness (14.lpp.)!

Komentāri

Pievienot komentāru

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Par plastmasas iepakojuma ražotāja SIA “Gammaplasts” vienīgo īpašnieku kļuvis SIA “GP Group”, kas bija uzņēmuma īpašnieks arī laikā no 2016. līdz 2017. gadam, ziņo “Lursoft” Klientu portfelis.

Līdz šim SIA “Gammaplasts” piederēja SIA “U-Group”, kura vienīgais īpašnieks ir SIA “Gammaplasts” valdes priekšsēdētājs Aleksandrs Usiļonoks un kas par plastmasas iepakojuma ražotāja īpašnieku kļuva 2017. gadā.

Aleksandrs Usiļonoks ir 51% kapitāldaļu īpašnieks arī jaunajā SIA “Gammaplasts” īpašniekā SIA “GP Group”, savukārt otrs šī uzņēmuma dalībnieks ar 49% daļu ir SIA “Gammaplasts” valdes loceklis Vadims Vibornovs. Abi uzņēmēji bija SIA “Gammplasts” līdzdibinātāji 1999. gadā, laikam ejot, viņiem piederošo SIA “Gammaplasts” daļu sadalījums vairākkārt mainījies.

SIA “Gammaplasts” dibināts 1999. gadā, un tas ražo plastmasas iepakojumu pārtikas un nepārtikas produktiem.

Komentāri

Pievienot komentāru
Ražošana

Atceļ Gammaplasts iepriekš piemēroto nodrošinājumu

Dienas Bizness, 05.02.2018

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Plastmasas iepakojuma ražotājam SIA «Gammaplasts» atcelts iepriekš piemērotais nodrošinājums - aizliegums komercķīlas reģistrācijai, pārreģistrācijai, pārjaunošanai un grozīšanai, ziņo «Lursoft» Klientu portfelis.

Uzņēmumam nodrošinājums tika piemērots 2017.gada 17.jūlijā ar Valsts ieņēmumu dienesta Nodokļu parādu piedziņas pārvaldes lēmumu, bet šogad 2.februārī tas atcelts.

«Lursoft» izziņa liecina, ka SIA «Gammaplasts» nav citu aktuālu nodrošinājumu.

SIA «Gammaplasts» dibināts 1999.gadā, un tas ražo plastmasas iepakojumu pārtikas un nepārtikas produktiem. Uzņēmuma pamatkapitāls ir 465 100 eiro, un tā vienīgais īpašnieks ir uzņēmuma SIA «U-Group».

2016.gadā SIA «Gammaplasts» apgrozījums bija 5,240 miljoni eiro un kompānijas peļņa pēc nodokļu nomaksas bija 319 tūkstoši eiro. Tā nodarbināja 47 darbiniekus un nodokļos Latvijas valsts budžetā samaksāja 946 tūkstošus eiro.

Komentāri

Pievienot komentāru