Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Kauņas brīvajā ekonomiskajā zonā strādājošā kompānija "Hella Lithuania", kas ražo elektronisko aprīkojumu, tuvāko gadu laikā plāno investēt vairāk nekā 30 miljonus eiro darbības paplašināšanai un līdz nākamā gada beigām radīt vairāk nekā simt jaunas darbavietas, paziņoja kompānija.

Pēc paplašināšanas pabeigšanas kompānijā strādās 400 cilvēku.

"Hella Lithuania" vadītājs Maksims Zakleckis informēja, ka Francijas automašīnu detaļu piegādātājs "Faurecia" šogad no Vācijas "Hella" iegādājies 80% Lietuvas kompānijas un jaundibinātajam uzņēmumam "Forvia" ir globāli paplašināšanās plāni, palielinot ražošanu un darbavietu skaitu arī Lietuvā.

Šogad "Hella Lithuania" pabeidza otro paplašināšanās kārtu, paplašinot ražošanas un noliktavu telpas, izveidojot laboratoriju 1000 kvadrātmetru platībā, paplašinot administrācijas ēku un stāvlaukumu.

Pērn kompānijas ražošanas telpu platība vairāk nekā dubultojās no 10 000 līdz 22 000 kvadrātmetriem.

Lietuvas Reģistru centrā iesniegtajā gada pārskatā "Hella Lithuania" informē, ka pērn tās ieņēmumi gandrīz trīskāršojušies, sasniedzot 76,12 miljonus eiro, bet tīrā peļņa pieaugusi par 46,4% līdz 1,79 miljoniem eiro.

Vācijas kompānija "Hella", kas ražo apgaismes tehnoloģiju un elektronikas produkciju autorūpniecības nozarei, Lietuvas Kauņas rajonā rūpnīcu atklāja 2018.gadā.

Komentāri

Pievienot komentāru