Finanses

If P&C Insurance Baltijā vairākkārt audzējusi peļņu

Žanete Hāka, 07.05.2014

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

If uzņēmuma Igaunijā un tā filiāļu Latvijā un Lietuvā konsolidētā peļņa šā gada pirmajā ceturksnī bija 5,3 miljoni eiro, informē kompānijas pārstāvji.

Salīdzinājumam, 2013.gada pirmajā ceturksnī uzņēmums Baltijas tirgū nopelnīja 1,3 miljonus eiro.

If Baltijas tirgū parakstīto bruto prēmiju apjoms šā gada pirmajos trīs mēnešos bija 34,8 miljoni eiro, kas, salīdzinot ar 31,9 miljoniem eiro attiecīgajā laika posmā pirms gada, ir par 9% vairāk.

Savukārt If P&C Insurance AS Latvijas filiāles (If Apdrošināšana) parakstīto bruto prēmiju apjoms šā gada pirmajā ceturksnī bija 9,4 miljoni eiro. Pērn attiecīgajā laika periodā parakstīto prēmiju apmērs bija 7,9 miljonu eiro apmērā, tādējādi gada laikā tas audzis par 19%.

Šā gada pirmajā ceturksnī uzņēmuma izmaksāto atlīdzību apmērs Baltijas valstīs kopumā bija 15,5 miljoni eiro, kas, salīdzinot ar 2013.gada pirmajā ceturksnī izmaksāto 17,1 miljonu eiro, ir par 10% mazāk.

Savukārt šī gada pirmajā ceturksnī If Apdrošināšana klientiem izmaksāto atlīdzību apmērs Latvijā ir 4,4 miljoni eiro, kas ir par 10% vairāk nekā pirms gada.

Kopējais klientu skaits Baltijas valstīs ir pieaudzis no 357 tūkstošiem līdz 361 tūkstotim un tas ir par 1,1% vairāk nekā gadu iepriekš.

Komentāri

Pievienot komentāru