Jaunākais izdevums

Nekustamo īpašumu uzņēmums Invego uzsācis mūsdienīga ciemata būvniecību Ādažos, kas ietvers vienstāvu un divstāvu ēkas ar terasēm. Kopumā uzņēmums investēs vairāk nekā 20 miljonus eiro, un pirmās 30 mājas 1. kārtā tiks pabeigtas jau nākamajā ziemā.

Cena par īpašumu jaunajā ciematā sākas no 219 000 eiro.

“Invego ir mājokļu attīstītājs Baltijas valstīs, kas tiek īpaši novērtēts kā komplekso dzīvojamo rajonu būvētājs. Tā projektos pēdējos gados Igaunijā jaunu mājokli ieguvušas jau vairāk nekā 1000 ģimeņu,” stāsta “ONEROOF” tirdzniecības direktors Rolands Purmalis, norādot uz tādiem ļoti populāriem piemēriem kā projekti Luccaranna un Tiskreoja pie Igaunijas galvaspilsētas Tallinas.

"”Vide Ādaži” ir mūsu pirmais šāda mēroga projekts Latvijā, kuru attīstām patstāvīgi, taču esam labi nodrošināti ar kapitālu un mums ir liela pieredze. Turklāt pēdējos pāris gados kopā ar mūsu partneriem Rīgā esam veiksmīgi attīstījuši arī daudzdzīvokļu projektu “Parka Kvartāls”,” par uzņēmuma līdzšinējo darbību stāsta Invego vadītājs Kristjans-Tūrs Vahi.

Invego ir viens no Igaunijas vadošajiem nekustamo īpašumu attīstības uzņēmumiem, kas pēdējo gadu laikā Tallinā un tās apkārtnē ir uzbūvējis vairāk nekā 1000 mājokļu. Pazīstamāko Invego projektu vidū ir jau pabeigtie Vana-Peetri, Tabasalu Kodu un Tiskreoja, kā arī Luccaranna un Uus-Järveküla dzīvojamie rajoni, kas šobrīd ir būvniecības stadijā.

Komentāri

Pievienot komentāru

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Augstākās klases nekustamo īpašumu attīstībai Rīgā ir uzsākts jauns A klases projekts “Skanstes rezidences”, kurā būs 67 ekskluzīvi dzīvokļi, un tie atradīsies Grostonas ielā, netālu no “Arēnas Rīga”.

Šo projektu īstenos divi Igaunijas vadošie nekustamo īpašumu attīstītāji “Invego” un “Reterra”.

“Skanstes rajons strauji attīstās, kļūstot arvien mūsdienīgāks un dinamiskāks, un šis jaunais dzīvojamo ēku projekts īpaši izcelsies kā mākslas arhitektūras virsotne ar ilgtspējīgiem risinājumiem,” stāsta “Invego” izpilddirektors Kristjans-Tūrs Vahi (Kristjan-Thor Vähi).

Jaunais projekts sastāvēs no divām astoņstāvu ēkām, kuras savienos kopīgs vestibils un liela pazemes autostāvvieta. "Projekta sadalīšana divās ēkās ir viena no galvenajām arhitektu vīzijas stiprajām pusēm, jo tā sniedz visiem dzīvokļiem daudz plašāku skatu un nodrošina daudz vairāk dabiskās gaismas," uzsver Kristjans-Tūrs Vahi.

Komentāri

Pievienot komentāru

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Vadošais Igaunijas nekustamo īpašumu attīstītājs “Invego” tuvāko pāris gadu laikā Rīgā un arī Pierīgā būvēs jaunus dzīvojamos rajonus vairāk nekā 100 000 kvadrātmetru platībā, apstiprinājis uzņēmuma vadītājs Kristjans-Tūrs Vahi.

Projekts “Parka Kvartāls” atrodas pārdošanas fāzē, projekts “Vide Ādaži” šobrīd ir aktīvā attīstības fāzē, un vēl trīs vai pat četri projekti tiks izziņoti tuvākajā laikā.

“Invego” izpilddirektors Kristjans-Tūrs Vahi (Kristjan-Thor Vähi) ir pārliecināts, ka pieprasījums pēc jaunuzceltiem mājokļiem Latvijas galvaspilsētā tuvākajā laikā ievērojami pieaugs.

Projekta “Vide Ādaži”, kas atrodas netālu no galvaspilsētas, būvniecības darbi tikšot uzsākti jau tuvākajā laikā.

“Parka Kvartāls” attīstība sākās 2022. gadā, sadarbojoties diviem nekustamo īpašumu projektu attīstīšanas uzņēmumiem – “Invego” un “Reterra”. “Parka Kvartāls” atrodas četru ielu krustojumā, kas ir diezgan unikāls gadījums Rīgā, un pret to izvirzītais stiklotais stūris jeb erkeris ļaus telpās esošajiem vienlaicīgi pārredzēt Dignājas, Tumes, Mazās Stērstu un Stērstu ielas.

Komentāri

Pievienot komentāru