Mazumtirdzniecība

Papildināta ar FOTO: Investējot 1,5 miljonus eiro, atver būvniecības veikalu Procenter

Žanete Hāka, 29.03.2019

Jaunākais izdevums

Investējot aptuveni 1,5 miljonus eiro, uzņēmums AS «Kesko Senukai Latvia» rekonstruējis veikalu Maskavas ielā 418a, un drīzumā atvērs jauna koncepta lielveikalu – specializētu lielapjoma būvmateriālu veikalu profesionāļiem ar nosaukumu Procenter.

Jaunajā lielveikalā būs pieejami būvmateriāli un celtniecības preces lielos apjomos, to skaitā vairāk nekā 100 profesionāli zīmoli no vadošajiem ražotājiem, kas ietver celtniecības, elektrības un santehnikas preces, apdares materiālus, instrumentus u.c. Līdz šim uzņēmums paplašināja veikalu tīklu un rekonstruēja veikalus pēc jaunā koncepta, specializējoties mājas, dārza, saimniecības un būvniecības preču, darba rīku un iekārtu tirdzniecībā.

Taču šis ir pirmais veikals «K Senukai» tīklā, kas specializēsies tikai uz celtniecības precēm profesionāļiem un veidots balstoties uz jaunu konceptu - «No pamatiem līdz atslēgai».

«Pēc pirkuma veikšanas klientiem tiks nodrošināta četru stundu ekspress piegāde. Preces tiks iepirktas pa tiešo no ražotājiem, tās būs pieejamas lielā apjomā uzreiz, kas profesionāļiem ir ļoti svarīgi,» stāsta AS «Kesko Senukai Latvia» ģenerāldirektora vietnieks Marius Šukauskas.

Procenter kopējā platība sasniedz 12 tūkstošus kvadrātmetrus, no kuriem 5,6 tūkstoši ir iekšējā zona.

Komentāri

Pievienot komentāru

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Šoruden AS Kesko Senukai Latvia Rīgā, tirdzniecības centrā Ozols atvērs Latvijā lielāko būvniecības, remonta, sadzīves un elektropreču lielveikalu K Senukai, kura izveidē ieguldīti vairāk nekā seši miljoni eiro.

Tas būs jauna, atšķirīga koncepta veikals ar lielāko preču un pakalpojumu sortimentu, jauniem zīmoliem un inovācijām klientu servisa jomā.

«Mūsu mērķis ir klientiem nodrošināt pilnīgi jaunu iepirkšanās pieredzi tā sauktajā do it yourself (DIY) jeb dari pats veikalu segmentā Latvijā. To mēs arī paveiksim šoruden, atverot Latvijā lielāko «K Senukai» veikalu ar jaunu konceptu,» saka «Kesko Senukai Latvia» ģenerāldirektora vietnieks Marius Šukauskas. «Latvijas iedzīvotāji meklē labāko klientu servisu un iespējas taupīt laiku un naudu, tāpēc, izstrādājot jauno konceptu, galveno uzsvaru likām uz plašāko preču un pakalpojumu piedāvājumu un ērtu un ātru iepirkšanos, ieviešot vairākas inovācijas un digitālās tehnoloģijas.»

Komentāri

Pievienot komentāru

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Drīzumā Rīgā durvis vērs «Kesko Senukai Latvia» veikals «K Senukai Ozols», un līdz ar to veikalu tīkls ieies jaunā tirgus nišā Latvijā, nodrošinot arī tādas preces kā datortehnika, telefoni, lielā un mazā sadzīves tehnika.

Tāpat būs pieejamas arī gudrās mājas jeb smart home ierīces. Lai varētu apskatīt un izmēģināt jaunāko tehniku, «K Senukai Ozols» būs izveidots tā dēvētais showroom.

«Apmeklētāju ērtībām būs pieejamas pašapkalpošanās kases, savukārt daļai preču būs elektroniskās cenu zīmes ar QR kodiem, kas klientiem sniegs iespēju viegli iegūt papildu informāciju par preci,» saka «Kesko Senukai Latvia» ģenerāldirektora vietnieks Marius Šukauskas.

Veikalā strādās apmācības izgājusi 200 darbinieku komanda.

«Mums strauji aug klientu skaits, un esmu pārliecināts, ka ar «K Senukai Ozols» tas būtiski pieaugs, jo ar jauno lielveikalu mēs ieiesim jaunā tirgus nišā, tādējādi ieinteresējot daudz plašāku klientu loku,» piebilst M. Šukauskas.

Komentāri

Pievienot komentāru