Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Šī gada oktobrī noslēgusies “Mūsa Motors Rīga” servisa pārbūve “Renault” un “Dacia” salonā K. Ulmaņa gatvē, informē uzņēmumā.

Servisa telpās investēti vairāk kā 400 000 eiro, pilnībā atjaunojot inženiertehniskās komunikācijas un aprīkojot servisu ar mūsdienīgām servisa iekārtām.

Servisa atjaunošanas laikā uzņēmums ir uzstādījis jaunas iekārtas, kas turpmāk palīdzēs nodrošināt apkopes un remontu iekšdedzes dzinēju automašīnām un elektomobiļiem, kā arī automašīnām, kas aprīkotas ar LPG iekārtām.

Lai pilnveidotu sniegto pakalpojumu klāstu, uzņēmums “Mūsa Motors Rīga” iegādājies un servisā uzstādījis vairākas jaunas profesionālas iekārtas, kā, piemēram, auto virsbūves remonta robotu un krāsu jaukšanas ierīci, kā arī ierīkojis mūsdienīgu auto savirzes stendu un jaunas eļļas un gaisa padeves caurules.

Pārmaiņas piedzīvojušas arī servisa centra telpas – ieklātas jaunas specializētas grīdas flīzes, telpām ir jauns griestu un sienu krāsojums, kā arī uzstādīts moderns un energoefektīvs apgaismojums. Tāpat ir ierīkota jauna ventilācijas sistēma, atjaunota ugunsdrošības sistēma, kā arī kosmētiski atsvaidzinātas un uzlabotas telpas, kas paredzētas servisa personālam.

“Uzsākot servisa centra pārbūvi, bijām izvirzījuši sev divus mērķus – paplašināt pieejamo pakalpojumu klāstu un nodrošināt labākus darba apstākļus servisa darbiniekiem. Tagad servisā iespējams veikt apkopes ne tikai iekšdedzes automašīnām vai ar LPG iekārtām aprīkotiem auto, bet arī elektomobiļiem. Elektroauto apkalpošana mūsu servisā pieejama, pateicoties speciālām “Renault” apmācībām, ko izgājuši mūsu servisa meistari. Jaunais servisa centrs ļaus mums vēl veiksmīgāk un raitāk veikt arī plaša klāsta apkopes un remontus komerctransportam,” norāda “Mūsa Motors Rīga” servisa vadītājs Oļegs Aleksejevs.

"Mūsa motors "Rīga" ir reģistrēts 1993.gadā un tā pamatkapitāls ir 539 880 eiro. Uzņēmums ir "Volvo", "Renault" un "Dacia" vieglo automašīnu ražotāju pilnvarotais pārstāvis Latvijā, kas pārdot jaunas un mazlietotas automašīnas.

Komentāri

Pievienot komentāru