Jaunākais izdevums

Latvijā darbu ir sācis KPMG Zvērinātu advokātu birojs, kas ietilps starptautiskajā KPMG dalībfirmu tīklā, liecina medijiem sniegtā informācija.

Advokātu birojs sniegs pilna spektra juridiskos pakalpojumus gan Latvijā, gan ārvalstīs. KPMG Zvērinātu advokātu biroju vadīs Una Petrauska un viņas vietniece Ieva Tillere-Tilnere.

U. Petrauska atklāj, ka birojs darbu sāk ar sešu speciālistu komandu.

«Kopumā biroja fokuss būs vērsts uz biznesa vidi, taču tagad varēsim paplašināt savas juridiskās palīdzības spektru, jo dažkārt biznesa jautājumi krustojas arī ar ģimenes un mantojuma tiesībām, piemēram, ģimenes uzņēmumu un akcionāru jautājumu gadījumos. Īpaši specializēsimies korporatīvo tiesību jautājumos, uzņēmumu apvienošanās un iegādes (M&A) darījumos, finansēs, juridiskās atbilstības jautājumos un strīdu risināšanā, tostarp arī maksātnespējas lietās,» norāda U. Petrauska.

Pērn KPMG Zvērinātu advokātu birojs jau tika izveidots Igaunijā, un ir plāni tuvākajā nākotnē izveidot KPMG Zvērinātu advokātu biroju arī Lietuvā. Šobrīd pasaulē ir novērojama tendence pasaules lielajām auditorkompānijām veidot atsevišķus juridisko biroju tīklus.

Komentāri

Pievienot komentāru
Nekustamais īpašums

Verdes enkurnomnieku sarakstu papildina KPMG

Db.lv, 13.04.2022

Ēriks Bergmans, “Colliers Baltics” partneris un aģentūras vadītājs, Armine Movsisjana, KPMG Latvijā vadītāja un Iveta Lāce, “Verde” komercdirektore.

Publicitātes foto

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Apliecinot dinamiski augošo pieprasījumu pēc ilgtspējīgiem A klases ofisiem Latvijā, starptautiskais profesionālo pakalpojumu sniedzējs KPMG Latvijā kļūst par topošā biroju kompleksa “Verde” trešo enkurnomnieku.

Tas ir ne vien šī gada lielākais biroju nomas darījums Latvijas galvaspilsētā, bet arī nozīmīgs pagrieziena punkts “Verde” attīstībā – lai gan vēl norit kompleksa būvniecība, Verde pirmā ēka iznomāta par vairāk nekā 60%, bet abas ēkas kopumā jau ir iznomātas par teju 50%.

KPMG Latvijā ir viens no lielākajiem profesionālo pakalpojumu sniedzējiem Baltijā, kas klientiem nodrošina revīzijas, nodokļu, juridiskos, darījumu konsultāciju, datu un analītikas, kiberdrošības, ESG un citus konsultāciju pakalpojumus.

Uzņēmuma komandai nemitīgi augot, ir pieņemts lēmums pārcelt tā biroju uz “Verde” jaunajām telpām 3000 m2 platībā, kas ir divas reizes lielākas par esošajām un tiks iekārtotas A ēkas 7. un 8. stāvā. Tur strādās visa pašreizējā KPMG Latvijā komanda 250 cilvēku sastāvā, tajā skaitā arī Zvērinātu advokātu birojs "KPMG Law", kā arī 2021. gadā izveidotā datu, mākslīgā intelekta un jaunāko tehnoloģiju izcilības centra “KPMG Lighthouse” un KPMG Kiberdrošības centra speciālisti.

Komentāri

Pievienot komentāru
Apdrošināšana

BTA Baltic Insurance Company akcionāru lokam pievienojas Vienna Insurance Group AG

Dienas Bizness, 18.12.2015

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

AAS BTA Baltic Insurance Company (BTA Baltic) akcionāru lokam, kurā šobrīd 100% ir BTA Insurance Company SE, pievienosies Austrijas apdrošinātājs Vienna Insurance Group AG (VIG). Akcionāru struktūras izmaiņas paredz BTA Baltic autonomu attīstību Baltijas tirgū, saglabājot operatīvu lēmumu pieņemšanu un augstas kvalitātes servisu BTA klientiem. Uzņēmuma zīmols un līdz šim demonstrētās vērtības saglabāsies, informē uzņēmumā.

«Ar šo darījumu mēs esam sasnieguši svarīgu VIG stratēģiskās attīstības mērķi Baltijā. Mēs esam nozares līderi gan dzīvības, gan nedzīvības apdrošināšanā Baltijas valstīs, kas ekonomiskas attīstībā ir viens no interesantākajiem reģioniem Eiropas Savienībā. Turklāt šī izaugsme paver ļoti labas iespējas dažādu dzīvības un nedzīvības apdrošināšanas produktu pārdošanai,» sacīja Francs Fukss, VIG Valdes loceklis, kura atbildībā ir Baltijas valstu tirgi.

Vienna Insurance Group AG (VIG) ir vadošais apdrošināšanas koncerns Austrijā, kā arī Centrālajā un Austrumeiropā. Koncernam ir 190 gadu ilga pieredze apdrošināšanas nozarē, tas nodarbina 23 000 darbinieku.

Komentāri

Pievienot komentāru