Ražošana

Jaunos komersantus apmācīs līdz nākamā gada rudenim

Žanete Hāka, 09.06.2014

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Pirmdien Ministru kabineta sēdē atbalstīti Ekonomikas ministrijas (EM) izstrādātie grozījumi jauno komersantu apmācību atbalsta programmā, informē EM.

Tādējādi pagarināta iespēja saimnieciskās darbības uzsācējiem un personām, kas vēlas uzsākt saimniecisko darbību, apmeklēt apmācības uzņēmējdarbības uzsākšanai Latvijas Attīstības finanšu institūcijā Altum līdz 2015. gada 30. septembrim.

Programmas ietvaros Altum nodrošina teorētiskās un praktiskās apmācības par saimnieciskās darbības pamatiem un biznesa plāna sagatavošanu sava biznesa plāna īstenošanai personām, kas vēlas uzsākt saimniecisko darbību un saimnieciskās darbības uzsācējiem. Interesenti par jaunu apmācību grupu komplektēšanu var interesēties Latvijas Attīstības finanšu institūcijā Altum.

Apmācību programmas finansējums ar 2014. gada 1. janvāri ir 94,9 tūkstoši eiro, finanšu līdzekļi rasti no 2004.-2006.gada Eiropas Savienības fondu plānošanas perioda programmas Apmācības un konsultācijas komercdarbības un pašnodarbinātības uzsācējiem atmaksu valsts budžeta daļas.

Komentāri

Pievienot komentāru