Foto & Video

Kā top?: Ekselence Ziemassvētku saldējums

Žanete Hāka, 05.12.2014

Saldējuma masu gatavo no svaiga Latvijas piena, no saldā krējuma, sviesta un pārējām sastāvdaļām atkarībā no receptūras.

Foto: Ritvars Skuja, Dienas Bizness

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Šajā nedēļā portāls db.lv saviem lasītājiem piedāvā ieskatīties saldējuma Ekselence ražošanas aizkulisēs uzņēmumā Food Union!

Ik gadu uzņēmums uz Ziemassvētkiem ražo'jauna veida saldējumu, un šajā gadā tas ir mandarīnu un piparkūku saldējums.

Food Union pārstāvji stāsta, ka pircējiem vajadzīgs laiks, lai pierastu pie jaunām saldējumu garšām, un Latvijas patērētājs ir salīdzinoši konservatīvs, tādēļ vaniļas un šokolādes saldējumi aizvien ir pieprasītākie. Tomēr pēdējo trīs gadu laikā valriekstu saldējums ir ieguvis patērētāju uzticību, arī nesen ražošanā ieviestie smūtiji ir ļoti pieprasīti.

Lielākoties ik gadu uzņēmums ražošanā ievieš jaunus saldējuma veidi, taču ir daži veidi, kurus izņem no ražošanas, ja kompānija redz, ka pieprasījums pēc tiem nav pietiekami liels. Vidēji katru gadu tiek pievienotas 20-30 jaunas saldējumu garšas, bet izņemtas - 2-3 garšas.

Kā top Ekselence Ziemassvētku saldējums, skaties galerijā augstāk!

Komentāri

Pievienot komentāru