Ražošana

Krievijas interjera kompānija mērķē uz ES tirgu; zīmolu virzīs, sadarbojoties ar Dukuriem

Gunta Kursiša, 18.10.2013

Jaunākais izdevums

Latvijas skeletona izlase un Krievijas kompānija Astarta parakstījušas sadarbības līgumu – Astarta turpmākā gada laikā atbalstīs Martinu un Tomasu Dukurus starptautiskās sacensībās, tai skaitā – 2014. gada Ziemas Olimpiskajās spēlēs Sočos.

Sadarbības nolīgums parakstīts 17. oktobrī Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā.

Krievijas kompānija Astarta izstrādā, ražo un realizē interjeru risinājumu sistēmas birojos, sabiedriskajās ēkās, privātajās mājās un dzīvokļos. Uzņēmuma pārstāvji pauž arī, ka kompānija plāno ienākt Latvijas un Eiropas Savienības tirgū, bet sadarbība ar Latvijas sportistiem tai palīdzēs popularizēt savu zīmolu.

Komentāri

Pievienot komentāru
Sports

Dukurs: Pašu neizmantotās iespējas liedza tikt pie vēl vienas ceļazīmes uz olimpiādi

LETA, 25.01.2018

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Latvijas skeletonisti varēja tikt pie trim vietām vīriešiem Phjončhanas olimpisko spēļu sacensībās, taču pašu neizmantotās iespējas to liedza, sarunā ar žurnālistiem atklāja Latvijas komandas treneris Dainis Dukurs.

Februārī gaidāmajās Phjončhanas olimpiskajās spēlēs Latvija vīriešu konkurencē būs pārstāvēta ar diviem atlētiem, kamēr sievietēm - ar vienu. Olimpisko spēļu skeletona sacensībās piedalīsies 30 vīrieši un 20 sievietes.

Vīriem ceļazīmes uz olimpiskajām spēlēm izcīnīja Martins un Tomass Dukuri, bet dāmām pie šīs iespējas tika Lelde Priedulēna. Cīņā par trešo ceļazīmi uz olimpiskajām spēlēm Ivo Šteinbergs un Krists Netlaus iekrāja vienādu punktu skaitu. No Kanādas trešā numura Barē Martino latvieši atpalika 151 punktu.

«Lai izcīnītu trešo ceļazīmi, galvenokārt pietrūka divu lietu. Pirmkārt, Latvijas Bobsleja un skeletona federācija nepaņēma divus Starpkontinentālā kausa posmus, kurus piedāvāja Siguldai. Ja divi posmi būtu notikuši Siguldā, virtuāli skaitot, Ivo būtu bijis priekšā Barē. Otrkārt, mūsu resursi nebija tik lieli, lai kopā ar Ivo aizbrauktu uz Starpkontinentālā kausa sacensībām Kanādā, kur viņš cīnījās viens,» stāstīja Dukurs.

Komentāri

Pievienot komentāru

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Pēc pārbūves svinīgi atklāts tilts pār Gauju Rāmniekos uz vietējā autoceļa Dukuri-Rāmnieki (V330) (4,2. km), informē VSIA Latvijas Valsts ceļi (LVC).

Šovasar uz vietējā autoceļa Dukuri-Rāmnieki (V330) Kreisā krasta posmā no Niniera ezera līdz pagriezienam uz Pušklaipiem (1,88.-3,75. km) ieklāts vienkārtas asfalta seguma izmēģinājuma posms. Jauno tehnoloģiju LVC Autoceļu kompetences centra speciālistiem būs iespēja vērtēt salīdzinājumā ar divkārtu virsmas apstrādi identiskos apstākļos Gaujas labajā krastā, kur 1,4 km posmā otrpus tiltam šovasar ieklāta divkārtu virsmas apstrāde.

VSIA Latvijas Valsts ceļi valdes priekšsēdētājs Mārtiņš Lazdovskis: "LVC gan secīgi realizē projektus, kas iezīmēti divās valsts ceļu attīstības stratēģijās, gan rūpējās par tiltu drošību. Valsts tiltu programmā katru gadu tiek atjaunoti vai pārbūvēti līdz pat 20 tiltiem, kas ir būtisks priekšnosacījums ne tikai mobilitātei, bet arī drošībai. Šis ir būtisks objekts valsts ceļu tīklā, ceļš savieno Gaujas abus krastus, Valmieras un Cēsu novadus. Esmu pārliecināts, ka šis būs viens no posmiem, ko cēsinieki izmantos ikdienā, pārvietojoties Vaidavas un Valmieras virzienā."

Komentāri

Pievienot komentāru

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Līdz ar ziemas sporta sezonas sākumu Latvijas skeletonisti Martins un Tomass Dukuri tikuši pie jaunām, īpaši viņiem sagatavotām automašīnām. Audi oficiālais dīleris Latvijā Moller Auto Rīga abiem brāļiem piešķīris vienādus apvidus auto Audi Q3, kas aizstās sportistu līdz šim izmantotos Audi A3 Limousine.

Martins un Tomass savas automašīnas, kuras uz ceļa būs viegli atpazīt dizaina dēļ, varēs izmantot gan dodoties uz treniņiem un sacensībām Eiropā, gan privātām vajadzībām.

Moller Auto Rīga sadarbību ar skeletonistiem aizsāka pērnā gada nogalē, piešķirot brāļiem Dukuriem Audi A3 Limousine. Audi dīleris atbalsta arī citus Latvijas sportistus – divkārtējo Olimpisko čempionu BMX Māri Štrombergu un Oskara Melbārža bobsleja ekipāžu.

Komentāri

Pievienot komentāru