Ražošana

Labochema gandrīz dubultojis apgrozījumu

Žanete Hāka, 25.03.2013

Jaunākais izdevums

Laboratorijas mēbeļu un materiālu ražotājs SIA Labochema Latvija aizvadītajā gādā strādājis ar divu miljonu latu apgrozījumu, kas, salīdzinājumā ar 2011.gadu, ir par 91% vairāk, liecina Lursoft informācija.

Pērn uzņēmums noslēdzis 197 līgumus dažādos darbības virzienos un pabeigti 154 projekti laboratoriju aprīkojuma tirdzniecības jomā, kā arī piegādātas preces 171 Latvijas organizācijai.

Lielākie uzņēmuma preču pircēji ir Valsts vides dienests, BIOR institūts, Rīgas Stradiņa universitāte, Latvijas Universitāte, Rīgas Tehniskā universitāte, APP Latvijas Valsts koksnes ķīmijas institūts, AS Grindeks, APP Latvijas Valsts organiskās sintēzes institūts un citi.

Pērn uzņēmums paplašinājis savu materiālo bāzi, iegādājoties pamatlīdzekļus, kā arī aprīkojis jaunas telpas tirdzniecības un servisa vajadzībām. SIA Labochema Latvija saimniecisko darbību uzsācis 2007.gadā, uzņēmuma pamatdarbība saistīta ar laboratorijas iekārtu, piederumu un mēbeļu, reaģentu un materiālu vairumtirdzniecību, servisa pakalpojumu sniegšanu.

Komentāri

Pievienot komentāru
Tirdzniecība un pakalpojumi

Laboratorijas iekārtu tirgotājsLabochema Latvija gadu noslēdz ar apgrozījuma kritumu

Gunta Kursiša, 27.03.2014

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Laboratorijas iekārtu, piederumu, reaģentu un materiālu vairumtirgotājs SIA Labochema Latvija aizvadīto gadu noslēdzis ar 2,1 miljona eiro apgrozījumu, kas ir par 23% mazāk nekā 2012. gadā, liecina Lursoft dati.

Uzņēmuma peļņa veidoja 75,7 tūkstošus eiro.

Neņemot vērā apgrozījuma samazināšanos, 2013. gadā Labochema Latvija palielinājis klientu skaitu. Salīdzinot ar 2012. gadu, tas pieaudzis par 29%. Pērn uzņēmums noslēdza 131 līgumu dažādos darbības virzienos, pabeidza 98 projektus laboratoriju aprīkojuma tirdzniecības jomā un piegādāja preces 226 Latvijas organizācijām.

SIA Labochema Latvija pieder lietuviešu Labochema LT un Latvijā darbojas kopš 2007.gada. Pateicoties straujajai izaugsmei, uzņēmums ticis iekļauts arī laikraksta Dienas Bizness Gazeļu sarakstā.

Komentāri

Pievienot komentāru

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Latvijas Biznesa Eņģeļu Tīkls (LatBAN) un Latvijas Privātā un riska kapitāla asociācija (LVCA) noteikuši nominantus apbalvojumam “Gada investors 2021” par pērnā gada Latvijas nozīmīgākajām investīcijām industrijā.

Uz apbalvojumu pretendē gan privātie investori (komerceņģeļi), gan juridiskie un institucionālie investori, gan privātā un riska kapitāla darījumu konsultanti.

“Gada investors 2021” konferences un apbalvošanas ceremonijas laiks ir pārcelts uz ceturtdienu, 31. martu, plkst. 16.00. Ņemot vērā notikumus Ukrainā, mainīta pasākuma programma, iekļaujot divas ekspertu paneļdiskusijas.

Pirmajā diskusijā informēs par ekonomikas tendencēm un attīstības scenārijiem Latvijā. Otrajā diskusijā uzņēmējdarbības un investīciju vides eksperti no Gruzijas un Izraēlas stāstīs par savu valstu pieredzi – kādas pārmaiņas notiek un kā var atbalstīt valsts ekonomiku kara laikā un pēckara periodā. Savukārt pārstāvis no Ukrainas dalīsies pieredzē galvenokārt par uzņēmējdarbības situāciju līdz karam. “Gada investors 2021” būs skatāms tiešsaistē, LatBAN un LVCA Facebook lapās un LatBAN YouTube kanālā.

Komentāri

Pievienot komentāru

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Noslēgušies vairāki AS Olainfarm iepirkumi, kuros uzņēmums iegādāsies iekārtas eksperimentālai ražošanas līnijai, liecina paziņojums Iepirkumu uzraudzības biroja mājaslapā.

Kompānija par 15,9 tūkstošiem eiro iegādāsies iekārtu no SIA Labochema Latvija, par 31,5 tūkstošiem eiro – no SIA Quantum Latvija, bet par 42,6 tūkstošiem eiro – no SIA Saint-Tech. No SIA Derox uzņēmums pirks iekārtu par 25,2 tūkstošiem eiro, no SIA Quantum Latvija – par 7,8 tūkstošiem eiro, no SIA KEMEK Engineering – par 7,25 tūkstošiem eiro, no SIA Derox – par 23 tūkstošiem eiro, bet no ANDRITZ Gouda – par 270 tūkstošiem eiro.

No SIA Derox kompānija iegādāsies iekārtu par 6,5 tūkstošiem eiro, no UAB Prolabas – par 217,96 tūkstošiem eiro, no Thaletec GmBH – par 232,37 tūkstošiem eiro.

Komentāri

Pievienot komentāru