Foto

Latviešu tiešsaistes konstruktors I'M Your Shirt pārbaudīs savus spēkus tirdzniecības centrā

Gunta Kursiša, 30.05.2013

Indra Miklāva, kreklu un blūžu konstruktora imyourshirt.com idejas autore.

Foto: Vitālijs Stīpnieks, Dienas Bizness

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Latviešu kreklu un blūžu zīmols I'M Your Shirt, kurš savu darbību uzsācis tiešsaistē un piedāvā pircējiem pašiem izveidot sava krekla dizainu, vienu mēnesi izmēģinās kreklu pārdošanu taustāmā vidē – tirdzniecības centrā Alfa.

Jaunais uzņēmums varēs izmantot tirdzniecības nama telpas laikraksta Dienas Bizness un t/c Alfa organizētā projekta Biznesa Eskalators ietvaros un tādējādi t/c būs atrodams no 31. maija līdz 30. jūnijam.

I'M Your Shirt «pop-up» veikaliņā pircēji varēs iegādāties gatavus kreklu modeļus vai konstruēt paši savu kreklu. Veikaliņā būs iespēja satikt arī I'M Your Shirt dizaineri Indru Miklāvu.

DB jau rakstīja, ka uzņēmums darbojas kopš 2012. gada, un patlaban kreklu konstruktors darbojas tiešsaistē imyourshirt.com, bet gatavi krekli nopērkami Latvijas dizaina preču veikalos Taste Latvia un Paviljons.

Iepriekš dizainere I. Miklāva intervijā DB atzina, ka ideja par konstruktoru neesot oriģināla vai jauna. Ir ne viena vien lapa, kur vīriešiem iespējams uzkonstruēt sev kreklu, taču piedāvātās iespējas ir ierobežotas. Patlaban I'M Your Shirt konstruktorā iespējamas daudzas variācijas. Piemēram, sievietēm ir septiņu veidu bāzes, sešas apkaklītes, sešas piedurknes un divpadsmit dažādas auduma krāsas.

Komentāri

Pievienot komentāru