Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Savu ienākšanu Latvijas skaistumkopšanas tirgū ar SIA Remedica palīdzību pieteicis Francijas kosmētikas zīmols Institut Esthederm, kas aktīvu darbu sāks nākamā gada sākumā, atverot apmācību centru.

Institut Esthederm produkti pašlaik esot pieejami vairāk nekā 40 pasaules valstīs. Latvijā zīmola Institut Esthederm produkti un procedūras pieejami skaistumkopšanas un medicīnas klīnikās - Veselības centrā 4, Dermatoloģijas un ķirurģijas klīnikā, Wellslim centrā un 4. Dimensijā.

Lai profesionāli komunicētu par zīmola pamatvērtībām un skaistumkopšanas procedūru niansēm, nākamā gada sākumā plānots arī atklāt apmācību centru. Patlaban tiek izskatīti vairāki varianti, kur varētu atrasties zīmola apmācību centrs. Taču informācija par investīciju apjomu, kuru plānots ieguldīt centra izveidē, tiks sniegta tikai pēc tā atklāšanas. Apmācību centra mērķauditorija esot Latvijas dermatoloģijas un skaistumkopšanas klīniku speciālisti, kā arī ekonomiski aktīvie iedzīvotāji – gan sievietes, gan vīrieši.

Savukārt tirdzniecībā Institut Esthederm produkti būs pieejami universālveikalā Stockmann. Patlaban netiek plānota sadarbība ar citiem mazumtirgotājiem.

Zīmola starptautisko apmācību vadītāja Aurēlija Dušatele (Aurelia Duchatelle) norādīja: «Lai nodrošinātu atbilstošu produktu izmantošanu skaistumkopšanas procedūrās, valstīs, kurās mūsu zīmols uzsāk darbību, vienmēr tiek veiktas apmācības.»

Kā skaidro zīmola pārstāvji, Institut Esthederm filozofijas pamatelementi ir ūdens un gaisma. Balstoties uz tiem, Institut Esthederm ir izstrādājis divus risinājumus ādas kopšanai, kuriem iegūti arī patenti. Viens no tiem ir celulārais ūdens, kas sastāva, struktūras un bioelektroniskā līdzsvara ziņā esot līdzvērtīgs ādā dabiski esošajam ūdenim. Savukārt otrs patents ir UVinCellium tehnoloģija, kas ādas šūnām ļaujot izmantot gaismas pozitīvo ietekmi.

SIA Remedica ir dibināta 2001.gadā, un tās vienīgais īpašnieks ir Uldis Veits. Uzņēmuma pamatdarbības virziens ir šaura profila farmācijas un dermatoloģijas kompāniju pārstāvēšana Latvijā un citās Baltijas valstīs.

Kā biznesa portālam db.lv skaidroja uzņēmumā, zīmola Institut Esthederm ienākšana Latvijā nenotiek uz franšīzes principa. SIA Remedica ir ieguvusi tiesības to oficiāli pārstāvēt Latvijā - piedāvājot gan produktus, gan skaistumkopšanas pakalpojumus, gan arī veicot skaistumkopšanas speciālistu apmācību.

«Līdz šim Latvijā zīmola Institut Esthederm produktus varēja pasūtīt internetā, bet netika veidota pietiekami plaša komunikācija ar vadošajām skaistumkopšanas klīnikām,» informēja uzņēmumā.

Zīmola produktu cenu amplitūda ir no apmēram 12 Ls līdz 100 Ls. Zīmola produktu cenas Latvijā neesot augstākas par cenām Francijā

Komentāri

Pievienot komentāru