Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

VAS Latvijas autoceļu uzturētājs (LAU) atklātā konkursā par sniega tīrītāju-pašizgāzēju iegādi par uzvarētāju atzinis kravas automašīnu MAN dīleri SIA Avar Auto, kas LAU piegādās 11 MAN markas kravas automašīnas ar ziemas dienesta aprīkojumu par kopējo līgumsummu – 1,79 miljoni eiro, neskaitot PVN, informē LAU.

Ar LAU Iepirkumu komisijas lēmumu konkursā Kravas automobiļu ar ziemas dienesta aprīkojumu iegāde SIA Avar Auto atzīts par uzvarētāju visās 3 izsludinātajās iepirkuma lotēs. Kopumā tika saņemti trīs piedāvājumi.

VAS Latvijas autoceļu uzturētājs valdes priekšsēdētājs Vladimirs Kononovs uzsver, ka jaunas tehnikas iegāde nepieciešama, lai turpinātu atjaunot tehnikas parku: «Mēs ievērojam senu tautas paražu, ka ratus taisa ziemā, bet ragavas kaļ vasarā. Iegādāsimies augstas kvalitātes tehniku – kravas transporta pasaulē labi zināmās MAN markas automašīnas –, ar kurām vienlaikus varēs veikt vairākus autoceļu uzturēšanas darbus.»

SIA Avar Auto piegādās LAU 9 trīsasu sniega tīrītājus-pašizgāzējus ar divām dzenošajām asīm par kopējo līgumsummu EUR 1 439 179 (bez PVN). Ar dīzeļdegvielas dzinējiem aprīkotajiem kravas automobiļiem vienlaikus būs iespējams strādāt gan ar priekšējo, gan sānu sniega tīrīšanas lāpstām un kaisītāju, spēkratam pārvietojoties ar vismaz 50 km/h darba ātrumu. Automobiļu papildaprīkojumā tiks iekļauts trīspusējs pažizgāzējs ar vismaz 13 m3 tilpumu.

SIA Avar Auto piegādās arī vienu trīsasu sniega tīrītāju ar divām dzenošajām asīm, kas aprīkots ar āķa tipa platformas maiņas sistēmu, par kopējo līgumsummu EUR 213 818 (bez PVN), kā arī vienu divasu kravas automobili ar abām dzenošajām asīm un trīspusēju pašizgāzēju par kopējo līgumsummu EUR 132 947 (bez PVN). Iepirkumu komisija SIA Avar Auto piedāvājumu atzinusi par saimnieciski izdevīgāko. Kravas spēkratu iegāde tiks realizēta finanšu līzingā. Pasūtītājs solījis piegādi nodrošināt 22 nedēļu laikā no līguma noslēgšanas brīža.

Komentāri

Pievienot komentāru