Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Zvērinātu advokātu birojs “Rasa, Ešenvalds un Radziņš” 2021. gada februārī pievienojas Lextal Legal advokātu biroju grupai, kļūstot par vienu no desmit lielākajiem juridisko pakalpojumu sniedzējiem Baltijas reģionā ar apvienotu Baltijas komandu.

Zvērināts advokāts Egīls Radziņš kopš 1993. gada ir plaši pazīstams tiesvedību eksperts ar ievērojamu pieredzi tiesvedībās gan Latvijas tiesās, gan Satversmes tiesā un Eiropas Cilvēktiesību tiesā. Savukārt zvērinātu advokātu birojs “Rasa un Ešenvalds” tika izveidots 2010. gadā, un tas ir nodrošinājis juridisko palīdzību saviem klientiem plašā ar uzņēmējdarbību saistītu jautājumu lokā, sākot ar uzņēmumu dibināšanu līdz to veiksmīgai interešu pārstāvībai Eiropas Savienības Tiesā.

Zvērinātu advokātu birojs “Rasa, Ešenvalds un Radziņš” piedāvā saviem klientiem juridisko palīdzību svarīgākajās komercdarbības un privātās dzīves jomās. Apvienotā biroja komandā ir seši advokāti, kā arī zinošs un atsaucīgs juridiskais un administratīvā atbalsta personāls.

Lextal Legal apvieno advokātu birojus Lextal (Igaunija), ILAW Lextal (Lietuva) un “Rasa, Ešenvalds un Radziņš” (Latvija) vienā lielā Baltijas mēroga juridiskā spēkā, kurā darbojas vairāk nekā 60 juristu komanda, aptverot visas trīs Baltijas valstis. Lextal Legal sniedz pilna servisa juridiskos pakalpojumus biznesiem un aktīvu īpašniekiem, kas ietver visaptverošu juridisko pakalpojumu jomu sarakstu, tās pārvaldot gan reģionālā, gan vietējā līmenī. Lextal Legal kalpos kā vienas pieturas aģentūra, kas nodrošinās juridiskos pakalpojumus uzņēmumiem un aktīvu īpašniekiem Latvijā, Lietuvā un Igaunijā.

Darbību Latvijā vadīs un pārraudzīs trīs zvērinātu advokātu biroja “Rasa, Ešenvalds un Radziņš” partneri. Latvijā komanda īpaši koncentrēsies uz korporatīvajām tiesībām, uzņēmumu apvienošanos, iegādi un restrukturizāciju, maksātnespējas procesiem, aktīvu atgūšanu, tiesvedībām un ar nekustamajiem īpašumiem saistītiem jautājumiem.

Lextal Legal komandas locekļi jau sniedz Baltijas mēroga pakalpojumus tādiem pasaules mēroga uzņēmumiem kā, Alfa Laval, Delfi, TOTAL, Ryanair, Grohe u.c.

Komentāri

Pievienot komentāru

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Apvienojot trīs advokātu birojus Baltijā, darbu sācis zvērinātu advokātu birojs Widen, kurā zvērinātu advokātu Armanda Rasas un Jāņa Ešenvalda 2010. gadā dibinātais zvērinātu advokātu birojs Rasa un Ešenvalds (vēlāk Zvērinātu advokātu birojs RER Lextal) oficiāli apvienots ar Lietuvas ILaw Lextal un Igaunijas Lextal.

“Mēs esam pirmais zvērinātu advokātu birojs, kas savas darbības mehānisma pamatvērtībās integrējis džeza mūzikas teoriju. Sevi devējam par Legal Jazz Company un strādājam kā džeza grupa – sinhroni, uzklausot klientu un viens otru, cieši sadarbojoties, nebaidoties profesionāli improvizēt un meklēt nestandarta risinājumus,” uzsver vadošais partneris, Strīdu risināšanas nodaļas vadītājs Jānis Ešenvalds.

Widen apvieno advokātu birojus Lextal (Igaunijā), ILaw Lextal (Lietuvā) un RER Lextal (Latvijā) Baltijas mēroga juridiskā spēkā, kurā darbojas vairāk nekā 100 juristu komanda. Apvienošanās nodrošinās plašāku juridisko pakalpojumu klāstu uzņēmumiem un aktīvu īpašniekiem Latvijā, Lietuvā, Igaunijā un ārpus Baltijas robežām.

Komentāri

Pievienot komentāru