Atpūta

LG viedtālruņa PR pasākuma apmeklētāji ierodas ar pneimatiskajiem ieročiem

Jānis Rancāns, 14.08.2013

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Dienvidkorejas kompānijas LG jaunākā viedtālruņa G2 reklāmas pasākuma laikā vismaz divdesmit cilvēki guvuši ievainojumus un septiņiem no viņiem bijusi nepieciešama hospitalizācija.

LG vienā no Dienvidkorejas parkiem sarīkoja pasākumu, kura laikā gaisā tika palaisti 100 ar hēliju pildīti baloni, kuriem bija piestiprināti kuponi par kuriem bez maksas varēja saņemt G2 viedtālruņus.

Uz pasākumu ieradušies daudzi cilvēki, no kuriem daļa bijusi bruņojusies ar pneimatiskajiem ieročiem un nūju galos piestiprinātiem nažiem, lai ar to palīdzību tiktu pie kārotajiem kuponiem, vēsta Korea Times. Pūlim cenšoties tikt pie kuponiem, izcēlušās nekārtības, kuru laikā ievainojumus guvuši divdesmit cilvēku. Vietējie mediji notiekošo salīdzinājuši ar ainu no filmas World War Z, kurā zombiji, pūloties šķērsot augstu sienu, rāpjas cits uz cita.

LG uzņēmusies pilnu atbildību par notikušo un solījusi segt cietušo ārstēšanās izmaksas un pavēstījusi, ka veiks plašu izmeklēšanu, lai izvairītos no notikušā atkārtošanās. Tāpat kompānija atcēlusi arī citus plānotos reklāmas pasākumus.

Db.lv jau vēstīja, ka LG Electronic prezentēja viedtālruni LG G2, kas ir pirmā jaunās G Premium sērijas ierīce. Viedtālrunis aprīkots ar 2,26 GHz Qualcomm Snapdragon 800 četru kodolu procesoru, 5,2 collu skārienjūtīgu ekrānu, 2Gb RAM, 32GB/16GB iebūvēto atmiņu, 13MP aizmugurējo un 2,1MP priekšējo kameru un Android 4.2.2 Jelly Bean operētājsistēmu.

Paredzēts, ka viedtālrunis tirdzniecībā pasaulē nonāks nākamo astoņu nedēļu laikā, sākot ar Dienvidkoreju, tad Ziemeļameriku, Eiropu un citiem lielākajiem tirgiem. Dienvidkorejā viedtālrunis maksā 950 tūkstošus vonu (aptuveni 850 ASV dolāri).

Komentāri

Pievienot komentāru