Finanses

Lielāko komercķīlu aizvadītajā nedēļā devusi SIA RBSSKALS Provide

Žanete Hāka, 22.08.2016

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Pagājušajā nedēļā Uzņēmumu reģistrā ierakstītas 84 komercķīlas, bet 57 tika dzēstas, liecina UR dati.

Reģistrēto komercķīlu kopējā prasījuma summa ir 223,80 miljardi eiro, no kuriem ir spēkā komercķīlas ar kopējo maksimālo prasījuma summu 155,22 miljardi eiro. Dzēsto reģistrēto komercķīlu kopējā prasījuma summa ir 68.59 miljardi eiro.

Lielāko komercķīlu 19,5 miljonu eiro apmērā pagājušajā nedēļā devusi SIA RBSSKALS Provide. Tās ņēmējs ir AS Citadele banka.

Otru lielāko komercķīlu devusi SIA FINV 7, bet tās ņēmējs ir Igors Rapoports.

Savukārt trešo lielāko komercķīlu 600 tūkstošu eiro vērtība devusi SIA VITA Mārkets un SIA Vangažu bode. Ķīlu ņēmusi AS Citadele banka.

Komentāri

Pievienot komentāru

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

SIA RBSSKALS Provide Rīgas pilsētas Zemgales priekšpilsētas tiesā iesniegusi maksātnespējas pieteikumu, liecina ieraksts Maksātnespējas reģistrā.

Lieta ierosināta 13. decembrī.

Kā liecina Lursoft dati, kompānijas juridiskā adrese ir Ojāra Vācieša iela 6B, Rīga. Kompānija nodarbojas ar dzīvojamo un nedzīvojamo ēku būvniecību. Uzņēmuma apmaksātais pamatkapitāls ir 50 tūkstoši eiro, bet reģistrētais pamatkapitāls – 100 tūkstoši eiro.

Kompānijas vienīgais valdes loceklis ir Māris Saukāns.

Uzņēmums šā gada septembrī reģistrējis komercķīlu AS Citadele banka.

Uzņēmums Komercreģistrā ierakstīts šā gada 1.februārī. Kā portālam db.lv toreiz skaidroja RBSSKALS pārstāve Ieva Vāverniece, sakarā ar formālu strukturālu reorganizāciju RBSSKALS grupā, tika veidoti pāris jauni uzņēmumi, lai skaidrāk nodalītu līdzšinējās uzņēmuma darbības jomas grupas iekšienē.

Komentāri

Pievienot komentāru