Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Kompāniju Brown-Forman, kas ir viena no lielākajiem stipro alkoholisko dzērienu un vīnu ražotājiem ASV, Latvijā un Igaunijā pārstāvēs Liviko.

Liviko importēto preču zīmolu portfeli papildinās arī Jack Daniel's Tennessee viskijs un Finlandia degvīns.

"Ceram, ka mūsu ciešā sadarbībā jau zināmie zīmoli Latvijā un Igaunijā kļūs vēl populārāki. Mēs esam pārliecināti, ka esam atraduši ambiciozu uzņēmumu, kas attīstīs zīmolus, kuri piedzīvo strauju izaugsmi visos galvenajos stipro alkoholisko dzērienu tirgos pasaulē," norāda kompānijas Brown-Forman attīstības direktors Eiropā un austrumu reģionā Kšištovs Matenko.

"Partnerība ar kompāniju Brown-Forman uzņēmumam Liviko ir svarīgs un ilgi gaidīts solis, kas papildinās mūsu starptautisko premium produktu klāstu," norāda Liviko grupas izpilddirektors Janeks Kalvi.

No 2021. gada 1. janvāra Brown-Forman zīmoli Latvijā tiks pārstāvēti ar meitasuzņēmuma SIA “Liviko”, bet Igaunijā – ar AS "Liviko" starpniecību.

Liviko savos pašmāju tirgos pārstāv vairākus pasaules vadošos dzērienu zīmolus: Brown-Forman, Rémy Cointreau un Bacardi Martini produktu portfeļus, degvīnu Nemiroff, Fentimans un vairākus citus pasaulslavenus vīna un stipro alkoholisko dzērienu zīmolus.

Biržā kotētais ģimenes uzņēmums Brown-Forman ir viens no lielākajiem stipro alkoholisko dzērienu un vīnu ražotājiem Amerikā un desmitais lielākais pasaulē. Uzņēmums Brown-Forman ir dibināts 1870. gadā, un tā vīna un stipro alkoholisko dzērienu klāsts ietver vairāk nekā 25 vērtīgus zīmolus, kas tiek pārdoti 170 pasaules valstīs. Uzņēmuma galvenā mītne atrodas Luisvilā, ASV.

Liviko realizē savu produkciju 60 tirgos un pārstāv pasaulē vadošos premium zīmolus Igaunijā, Latvijā un Lietuvā. Liviko ražotne un galvenais birojs atrodas Tallinā, un filiāles – Rīgā un Viļņā. Liviko ir viens no lielākajiem alkohola ražošanas uzņēmumiem Baltijā, kas papildus ražošanai vienlīdz lielu uzmanību pievērš alkoholisko dzērienu eksportam un importam. Liviko grupa nodarbina 270 cilvēkus.

Komentāri

Pievienot komentāru