Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Par SIA «Creditreform Latvija» 99,5% kapitāldaļu tiešo īpašnieku kļuvis Luksemburgā reģistrēts uzņēmums «B2Kapital Holding S.a.r.l.», ziņo «Lursoft» Klientu portfelis.

Lai gan tiešais SIA «Creditreform Latvija» 99,5% kapitāldaļu īpašnieks mainījies, tā gala īpašnieks joprojām ir Norvēģijas «B2Holding» grupa, kura iegādājās «Creditreform Latvija» 2014.gadā.

Līdz šim 99,5% SIA «Creditreform Latvija» kapitāldaļu īpašnieks bija Nīderlandē reģistrētā kompānija «Ultimo Netherlands B.V.», bet pirms tam no 2014. līdz 2015.gadam tiešais daļu tiešais īpašnieks bija Norvēģijā reģistrētais «B2Holding AS». Gan «Ultimo Netherlands B.V.», gan jaunais kapitāldaļu tiešais īpašnieks «B2Kapital Holding S.a.r.l.» ir «B2Holding AS» meitas uzņēmumi.

Izmaiņas uzņēmuma dalībnieku sarakstā komercreģistrā ierakstītas 23.augustā.

Pārējās 0,5% pamatkapitāla daļas pieder Vācijā reģistrētajai kompānijai Verband Der Vereine Creditreform.

SIA «Creditreform Latvija» dibināta 1995.gadā, un tā sniedz kredītinformācijas un parādu piedziņas pakalpojumus. Uzņēmuma pamatkapitāls ir 142 911 eiro.

2017.gadā SIA «Creditreform Latvija» apgrozījums bija 3,564 miljoni eiro un uzņēmums strādāja ar peļņu, kas pēc nodokļu nomaksas bija 557 tūkstoši eiro. Tas nodarbināja 78 darbiniekus un tā kopējie maksājumi Latvijas valsts kopbudžetā veidoja 685 tūkstošus eiro.

Komentāri

Pievienot komentāru