Ražošana

Matraču ražotājs SenDeko Latvia iegādājies jaunas iekārtas un paplašina eksportu

Žanete Hāka, 19.03.2019

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Matraču ražotājs SenDeko piedalās izstādēs ārvalstīs, kur izdevies atrast jaunus sadarbības partnerus, portālam DB pastāstīja uzņēmuma vadītājs Sergejs Viņarskis.

Janvārī kompānija piedalījās starptautiskā izstādē Ķelnē, kur prezentēja jaunu matrača modeli, ko ar kompānijas iekārtu palīdzību iespējams sarullēt, lai tas aizņemtu mazāk vietas. Patlaban kompānija savu produkciju eksportē uz Lietuvu un Igauniju, taču patlaban notiek sarunas par eksporta uzsākšanu uz Vāciju un Itāliju, un šobrīd uzņēmums ar partneriem saskaņo dizaina un iepakojuma maketus. Šos klientus Itālijā un Vācijā izdevies atrast izstādēs, informē S. Viņarskis.

Šajā gadā uzņēmums iecerējis jaunas noliktavas ēkas būvniecību, un patlaban projekts iesniegts saskaņošanai būvvaldē. Pēc tam kompānija plāno uzstādīt jaunas iekārtas – pašreiz jau panākta vienošanās ar piegādātāju par aprīkojuma piegādi un apstiprināts līdzfinansējums no ES līdzekļiem.

Kā liecina paziņojums Iepirkumu uzraudzības biroja mājaslapā, janvārī un februārī noslēgušies vairāki uzņēmuma iepirkumi. Kompānija par 3750 eiro iegādāsies galdu auduma baķu griešanai, par 11,3 tūkstošiem – mašīnu matrača kanšu apstrādei, par 4667 eiro – elektrisko palešu pārvadātāju, par 4000 – mehānisku darbgaldu matrača iepakošanai, par 39,5 tūkstošiem eiro – automātisku darbgaldu matrača iepakošanai, par 55,2 tūkstošiem eiro – stepmašīnu un darbgaldu stepēta audekla piegriešanai un par 3256 eiro – darbgaldu porolona vertikālai griešanai.

Komentāri

Pievienot komentāru