Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Elektroniskās mūzikas festivāla Satta Outside organizētāji, kas jau tirgo biļetes uz festivālu Rucavas novada Papē no 14. līdz 17. augustam, 27. jūnijā Rucavas novada domes sēdē saņēmuši deputātu ultimātu. Domes lēmums – visi nepieciešamie papīri jāiesniedz līdz 7. jūlija pēcpusdienai, citādi – nekādas balles, vēsta reģionālais laikraksts Kursas Laiks.

Festivāla pārstāvji Žilvins Stumbrs un Hugo Bermejo, kas bija ieradušies prezentēt pasākumu Rucavas domē, Kursas Laikam solījuši visus dokumentus nokārtot.

Līdz šim no desmitiem nepieciešamo dokumentu organizatori varēja domei uzrādīt vien līgumus ar dažiem no zemes īpašniekiem. Savukārt zemes īpašniekus pārstāv jurists Varis Pēča. «Viņiem nav nekādu līgumu ar zemes īpašniekiem, tie visi ir notariāli lauzti. Šie cilvēki nevēlas veikt īres priekšapmaksu, neviens ar viņiem nestrādās, jo viņiem nav naudas,» paudis V. Pēča.

Jezga ap to, cik festivāls ir lielisks vai draņķīgs, turpinājās trīs stundas, līdz beidzot tika nolemts, ka dokumenti jāatnes uz domi līdz 7. jūlija pēcpusdienai, pieredzēto raksturo laikraksts.

Komentāri

Pievienot komentāru
Atpūta

Lietuviešu festivāla norise Papē miglā tīta

Lelde Petrāne, 22.01.2014

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Dabas aizsardzības pārvalde atteikusi izsniegt atļauju Lietuvas sabiedriskajai iestādei Satta Outside rīkot mūzikas un vizuālo mākslu festivālu Rucavas novada Papes ciemā, vēsta Kursas Laiks.

«Šobrīd nezinu, ko lietuvieši dara, man viņi nekādas atskaites nav devuši. Viņi teikuši, lai pagaidām viss paliek apturēts, kamēr viņi tiks galā paši ar savām problēmām,» sacījis Satta Outside pilnvarotais pārstāvis jurists Varis Pēča.

Pludmales festivālu Satta Outside lietuvieši Papes ciemā bija iecerējuši rīkot līdz 2018. gadam, tomēr saņēmuši atteikumu, jo pasākuma norises vieta plānota galvenokārt Papes dabas parka dabas lieguma zonā.

Mēneša laikā pārvaldes pieņemto lēmumu bija iespējas apstrīdēt, ko lietuvieši nav izdarījuši, Kursas Laikam pastāstījis V. Pēča. Viņš norādījis, ka lietas tālāka virzība pagaidām ir apstājusies un jaunumi šajā lietā varētu parādīties martā.

Komentāri

Pievienot komentāru