Nekustamais īpašums

Netic oficiālajam iemeslam par veselības centra slēgšanu Mednieku ielā

Dienas Bizness, 11.06.2014

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Ēka Rīgā, Mednieku ielā 7, kur atrodas Veselības centrs 11 (VC11), patlaban ir nožogota. Uzraksts uz sētas vēsta - tehnisku iemeslu dēļ ēka uz nenoteiktu laiku ir slēgta. Ik pa laikam pie mājas durvīm uzkavējas pacienti, kuri cerējuši apmeklēt kādu no speciālistiem, bet, noplātot rokas, dodas prom, vēsta laikraksts Diena.

Iemesls - SIA Rīgas nami konstatējusi, ka ēkas tehniskais stāvoklis ir bīstams cilvēku dzīvībai, tāpēc neviens īpašumā netiek ielaists.

Kā informē laikraksts, jau ilgu laiku starp VC11 un Rīgas namiem izveidojies konflikts par telpu nomas līgumu. Kamēr Rīgas nami uzskata, ka centrs izmantojis telpas nelikumīgi, VC11 pārstāvji esot pārliecināti, ka līgums ir spēkā, un pieļaujot, ka šībrīža situācija tiek izmantota, lai izliktu mediķus no telpām un ēku varētu izmantot citiem mērķiem.

Piektdienas pēcpusdienā saņēmu ziņu, ka ēka tiek slēgta - cilvēkus laida iekšā tikai pa vienam ar mērķi paņemt savas mantas, stāstījusi VC11 ginekoloģe Ingera Baltiņa. Viņa piektdien nav bijusi Rīgā, tāpēc tagad palikusi bez savām lietām. Slēgtajā ēkā atrodoties gan pacientu medicīnas kartes, gan analīžu rezultāti, gan ārstes uzsvārcis un citas lietas. Patlaban ēkā neviens vairs netiekot ielaists. Līdz ar to vēl pirmdien no rīta I. Baltiņa bijusi izlikta burtiski uz ielas. Tagad ārste atradusi telpas Veselības centrā Možums - 1, kur var pieņemt savus pacientus. Viņai gan esot tikai pildspalva un ārsta zīmogs.

Rīgas namu pārstāve Liene Pētersone Dienai paskaidrojusi, ka par pārbaudi centra vadība tikusi brīdināta savlaicīgi. Taču tā atteikusies sadarboties, norādot, ka pārbaudi nepieļaus, un solot īpašuma tehnisko apsekošanu veikt līdz decembrim. Tomēr tik ilgi gaidīt neesot bijis iespējams.

Komentāri

Pievienot komentāru

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Veselības centrs 11

Komentāri

Pievienot komentāru