Auto

Nordea Rīgas maratona laikā būs ievērojami satiksmes ierobežojumi

Žanete Hāka, 15.05.2013

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Sakarā ar Nordea Rīgas maratona norisi, svētdien, 19. maijā, pilsētā gaidāmi ievērojami satiksmes ierobežojumi, tostarp jau no 18. maija vakara transportlīdzekļiem būs slēgta 11. novembra krastmala, informēja Rīgas domes Sabiedrisko attiecību nodaļa.

No 18. maija plkst. 21 līdz 19. maija plkst. 23 policija slēgs transportlīdzekļu satiksmi 11. novembra krastmalas posmā no Akmens tilta līdz Muitas ielai (izņemot transportlīdzekļus ar speciālām caurlaidēm).

19. maijā no plkst. 8 līdz 14.45 tiks slēgta transportlīdzekļu satiksme maratona maršrutos.

19. maijā no plkst. 8.00 līdz plkst. 14.45 nepieciešamības gadījumā organizēs divvirzienu transportlīdzekļu satiksmi Kronvalda bulvāra posmā no Muitas ielas līdz Elizabetes ielai, Doma laukumā, Skanstes ielas posmā no Hanzas ielas līdz Zirņu ielai, Zigfrīda Annas Meierovica bulvāra posmā no Kaļķu ielas līdz Smilšu ielai, Eksporta ielas posmā no Rīgas pasažieru ostas līdz Hanzas ielai, kravas transportlīdzekļu un tūristu autobusu izbraukšanai un iebraukšanai ostas teritorijā un Reimersa ielā posmā no Kalpaka bulvāra līdz Raiņa bulvārim.

No 18. maija plkst. 17.00 līdz 19. maijam plkst. 23.00 tiks aizliegts transportlīdzekļiem apstāties un stāvēt 11. novembra krastmalas posmā no Akmens tilta līdz Muitas ielai, 11. novembra krastmalas pieguļošajā paralēlajā ielā Vecrīgas pusē (starp Bīskapa gāti un Poļu gāti) Kaļķu ielā, kā arī Zigfrīda Annas Meierovica bulvāra posmā no Smilšu līdz Kaļķu ielai.

Komentāri

Pievienot komentāru

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Savā jubilejas jeb 30. skriešanas sezonā Rīgas maratons tiks dēvēts par Rimi Rīgas maratonu, informē sacensību rīkotāji.

Mazumtirgotājs«Rimi» bijis partneris maratonam jau kopš 2008. gada, kad kopā ar «Nordea» un «Tet» (līdz šī gada 1. aprīlim «Lattelecom») sāka rīkot Baltijā lielākos skriešanas svētkus.

«Lepojamies, ka mūsu 12 gadu ilgā sadarbība vainagojusies ar nozīmīgo un atbildīgo galvenā partnera lomas uzņemšanos. Pēdējos piecus gadus esam jau aktīvi strādājuši, lai Rīgas maratonam piesaistītu jauno paaudzi. Nākamajos gados turpināsim iesākto, lai kopīgi iedvesmotu Latvijas ģimenes veselīgam dzīvesveidam un sportiskām aktivitātēm,» saka «Rimi Latvija» valdes priekšsēdētājs Valdis Turlais.

«Ar «Rimi» mums izveidojusies cieša un saskanīga sadarbība. Mums sakrīt mērķi un vīzija attiecībā uz veselīgu un aktīvu dzīvesveidu un zaļo domāšanu. Eiropas vadošo maratonu līgā Rīgu kā reģionālo centru turpināsim nostiprināt ne tikai ar IAAF Gold Label atbilstošu organizāciju, bet arī ar jaunievedumiem ilgtspējīgas attīstības jomā. Kļūsim vēl zaļāki un dabai draudzīgāki, cenšoties atstāt pēc iespējas mazāku ekoloģisko nospiedumu,» teic Rimi Rīgas maratona organizatoru komandas vadītājs Aigars Nords.

Komentāri

Pievienot komentāru