Pakalpojumi

Noskaidroti uzņēmumi, kas par miljonu veiks kuģu remontu

Gunta Kursiša, 06.03.2013

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Valsts aizsardzības militāro objektu un iepirkumu centrs (VAMOIC) noslēdzis atklātu konkursu par kuģu remontu veikšanu un rezerves daļu piegādi, par uzvarētājiem pasludinot uzņēmumus Sol S un Motors grupa & Ko, liecina informācija Iepirkumu uzraudzības biroja (IUB) mājas lapā.

Kopumā par kuģu dzinēju remontu, kuģu remontu dokos un rezerves daļu piegādi ar uzņēmumiem tiks slēgti līgumi par kopējo summu vairāk nekā 1,024 miljonu Ls apmērā. Slēgto līgumu apjoms pilnībā sakrīt ar VAMOIC iepriekš prognozētajām izmaksām.

Par atklātā konkursa uzvarētāja galveno izvēles kritēriju tika noteikta zemākā cena.

SIA Sol S bija vienīgais komersants, kas iesniedza savu piedāvājumu līguma daļā par kuģu remontu veikšanu dokos, un par šo darbu veikšanu paredzēts slēgt līgumu vairāk nekā 413,2 tūkst. Ls apmērā.

Savukārt SIA Motors grupa & Ko bija vienīgais uzņēmums, kas iesniedza savu piedāvājumu veikt kuģu dzinēju remontu, un ar šo uzņēmumu VAMOIC plāno slēgt vairāk nekā 611,4 tūkst. Ls līgumu.

SIA Sol S reģistrēta 1998. gadā Mārupē, un tās pamatkapitāls ir 5000 Ls. Uzņēmuma valdē darbojas viena amatpersona – tās priekšsēdētājs Nikolajs Petrovs, liecina Lursoft informācija.

Savukārt Liepājā reģistrētā SIA Motors grupa & Ko savu saimniecisko darbību uzsāka 1999. gadā, un uzņēmuma pamatkapitāls veido 12 tūkstošus Ls. Kompānijas valdē darbojas Sergejs Kravčenko.

Komentāri

Pievienot komentāru