Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Uzņēmumu iegādes un apvienošanās darījumu konsultants Oaklins M&A Baltics spēris nākamo soli pozīciju nostiprināšanā Baltijas līmenī, informē uzņēmums.

Vienotajam Oaklins M&A Baltics birojam pievienojies Lietuvas tirgus līderis finanšu konsultāciju jomā - uzņēmums Alpha Advisors. Tādējādi Oaklins turpina darbu kā Baltijā vienīgais globālās pārstāvniecības M&A darījumu konsultants.

«Redzu, ka Alpha Advisors pievienošanās Oaklins tīklam piešķirs mūsu komandai vēl lielāku jaudu Baltijas mērogā, jo pārrobežu darījumu skaits turpina augt. Ārvalstu investori Baltiju redz kā vienotu reģionu, un to uzskatāmi redzam arī īstenotajos darījumos. Tai pat laikā katrā no Baltijas valstīm izveidojušies spēcīgi uzņēmumi, kas aktīvi raugās pēc izaugsmes iespējām tuvākajās kaimiņvalstīs. Tāpēc konkurence par labiem darījumiem turpina augt, un arī M&A konsultantu loma, atrodot uzņēmumiem labāko pircēju par labāko cenu, tikai pieaug,» komentē Valērija Lieģe, Oaklins M&A Baltics partnere.

Pērn Oaklins noslēdzis 358 darījumus un ir pasaulē vadošais M&A konsultāciju uzņēmums transakciju skaita ziņā, kas specializējas vidēja lieluma darījumos (t.i. darījumos līdz 500 miljonu ASV dolāru vērtībā). Savukārt Alpha Advisors, kas dibināts 2013.gadā ir vadošais finanšu konsultāciju uzņēmums Lietuvas tirgū veikto transakciju apjoma ziņā, un pēdējo piecu gadu laikā īstenojis 27 veiksmīgus uzņēmumu iegādes vai apvienošanās darījumus.

Komentāri

Pievienot komentāru