Tirdzniecība un pakalpojumi

Officeday piesaistījis starptautiskā milzeņa Lyreco uzmanību

Ieva Mārtiņa, 24.01.2013

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Lielākais Eiropas biroja preču apgādes uzņēmums Lyreco izveidojis jaunu stratēģisku aliansi ar lielāko kancelejas un biroja preču piegādes uzņēmumu Baltijā Officeday.

Noslēdzot aliansi ar Officeday, Lyreco, kura apgrozījums 2011.gadā bija 2,2 miljardi eiro, paplašinās savu pasaules pārklājumu līdz 44 valstīm. Lyreco izvēli pamato Officeday iespējas vienīgajiem Baltijā nodrošināt vienotu pan-Baltics piedāvājumu (kontu pārvaldība, preču sortiments un piegādes, cenas), Db.lv informēja Officeday Baltia izpilddirektors Mārtiņs Čakste. Pēc viņa skaidrotā, tas nozīmē arī Officeday iespēju gūt lielāku apgrozījumu, vairāk darba un potenciāli arī darbavietu.

«Šis sadarbības līgums ir par tirdzniecību. Lyreco šobrīd nav pārstāvēts Baltijas valstīs, bet viņiem ir vairāk nekā 600 globālo klientu, kuri vēlētos saņemt vienādu servisa, cenu un loģistikas piedāvājumu visās valstīs, kur darbojas globālie klienti. Mēs apkalposim Lyreco klientus Baltijā. Līdzīgi arī Officeday var saviem Baltijas klientiem piedāvāt tos pašus noteikumus arī ārpus Baltijas, kur tos apkalpos Lyreco,» skaidroja M. Čakste.

Lyreco ir tirgus līderis Eiropā B2B biroja preču apgādes jomā, kurš sekmīgi darbojas arī Ziemeļamerikā, Austrālijā un Āzijā, aptverot 27 un kopā ar partneriem – 44 valstis. Uzņēmums nodarbina vairāk kā 10 000 darbiniekus, grupas pārdošanas apjoms 2011. gadā bija 2,2 miljardi eiro.

Officeday ir biroja apgādes līderis Baltijas valstīs, piedāvājot klientiem kancelejas un biroja preces, biroja tehniku un mēbeles, kā arī kompleksus biroja apgādes risinājumus. Officeday grupa tika izveidota, saplūstot vairākiem uzņēmumiem (Aigas nams (Latvija), Tamore (Igaunij)a un Daily Service (Lietuva)). Pašlaik Officeday nodarbina 200 darbiniekus, Officeday pārdošanas apjoms 2012. gadā bija 21 miljons eiro.

Komentāri

Pievienot komentāru