Atpūta

Papildināts - Tenisa centra Ādaži paplašināšanā ieguldīti 730 000 eiro

Lelde Petrāne, 02.10.2015

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Šodien tenisa centrā Ādaži atklāj jauno 2100 m2 lielo zāli ar 3 tenisa laukumiem. Tādējādi tas kļūs par vienu no lielākajiem tenisa centriem Latvijā, tenisa spēlētājiem piedāvājot kopā 11 laukumus un sniedzot iespēju vienlaicīgi trenēties vairāk nekā 40 sportistiem.

Ieguldīto investīciju apjoms ir 730 000 eiro. Investori: Andris Upmiņš, Ģirts Ģederts un Atis Sausnītis.

«Tenisa popularitāte valstī viennozīmīgi aug un šādā situācijā izšķiroša nozīme ir tam, lai ikvienam spēlēt gribētājam treniņu vieta būtu pieejama,» atzīmē Latvijas tenisa savienības ģenerālsekretārs Kārlis Lejnieks.

Latvijā šobrīd reģistrēti aptuveni 50 tenisa klubi, tomēr, salīdzinot ar Rietumeiropas valstu mērogiem, tas esot maz. Berlīnē vien tenisa klubu ir vairāk nekā visā Latvijā, un tajos darbojas tūkstošiem biedru.

Tenisa centrs Ādaži dibināts 2001. gadā, bet straujāka tā attīstība sākusies 2004. gadā, kad tika uzcelta slēgta apsildāma tenisa halle. Latvijas mainīgajos laikapstākļos tā sniedz iespēju komfortabli trenēties visa gada garumā.

Šogad par privātām investīcijām veiktā paplašināšanās nodrošinājusi to, ka tenisa centrs Ādaži kļuvis par vienu no lielākajiem tenisa centriem Latvijā, šobrīd tajā atrodas 3 atklātie laukumi, 2 pludmales tenisa laukumi un 6 apkurināmi slēgtie tenisa laukumi.

Komentāri

Pievienot komentāru