Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Šā brīža pats mazākais Audi Q saimes modelis ar kārtas numuru trīs ir uzpūderējis degunu, galveno vērību pievēršot motoru piedāvājuma uzlabojumiem, piektdien vēsta laikraksts Dienas Bizness.

Dizainiski Audi Q3 varbūt nav pats glītākais un šarmantākais auto, taču zem virsbūves čaulas paslēptā tehnika un mājīgi iekārtotais salons ir galvenie magnēti, kas pievelk pircējus Eiropā, jo neba velti Q3 Vecajā kontinentā no Q saimes modeļiem joprojām saglabā galvenā dižpārdokļa statusu. Līdz ar to nav lieli brīnumi, ka Ziemassvētku pīrādziņam līdzīgais auto pēc renovācijas programmas nav mainījies vizuāli, ja neskaita atsevišķas krāšņumlietas, kas liks auto izskatīties cēlākam un iekārojamākam.

Kāpēc tas būtu jāpērk

Q3 bija, ir un būs Latvijas sieviešu sapņu auto. Visa pamatā ir augstas raudzes tehnika, premium klases komforts un kompakts izmērs, no kura neticamā kārtā Audi inženieriem ir izdevies izspiest neticami lielu lietderīgo telpu gan pasažieriem, gan līdzpaņemtajai bagāžai. No idejiskā līdzinieka VW Tiguan aizlienēti tehniskie labumi, tostarp lieliskā šasija ir labs izejmateriāls, lai, nonākot Audi inženieru rokās, tos uzpulētu līdz premium klases vajadzīgajam spožumam. Veiksmes formula ir diezgan vienkārša. Pirmkārt, Q3 pieder automobiļu saimei ar lozungu – augstāk sēdi, tālāk redzi. Otrkārt, tas ir universāls auto dažādām dzīves situācijām, gadalaikiem un ceļiem. Parasta lieta, ka šādu auto pircēji (-as) ekspluatācijas laikā lauku ceļu vai meža stigas ir redzējuši tikai pa sānu logu, braucot pa automaģistrāli, bet otrā sēdekļu rinda un bagāžas nodalījums ir nepieciešams tikai gaisa pārvadāšanai. Audi Q3 priekšpiedziņas bāzes modeļa cena, sākot no 29 397 eiro, savukārt nolēdzot draudzību ar quattro pilnpiedziņu nāksies rēķināties vismaz ar 34 128 eiro.

Visu rakstu Pats ņiprākais Q lasiet 9. janvāra laikrakstā Dienas Bizness.

Komentāri

Pievienot komentāru