Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Picēriju ķēdes darba sludinājums, kura ietvaros tiek meklēts nepilna laika darbinieks: vecums virs 18 gadiem, darba pieredze nav nepieciešama, alga - 31 tūkstotis ASV dolāru stundā.

Jāatzīmē, ka tā gan ir tikai daļa no picēriju ķēdes Domino's Pizza Japānā pasākumu sērijas par godu 25 gadiem kopš ienākšanas šajā valstī. Picēriju ķēde ar šādiem nosacījumiem pieņems darbā tikai vienu veiksminieku decembrī, ziņo Reuters.

Kompānijas pārstāvis atteicies sniegt sīkāku informāciju līdz 10.novembrim, bet tās interneta vietnē ievietotā informācija liecina, ka ikvienam, kurš vēlēsies iegūt šo darbu, būs jāaizpilda pieteikums. Tie, kas nokļūs konkursa otrajā kārtā, tiks arī intervēti.

«Būtībā par šo cilvēku var kļūt ikviens, kura vecums ir virs 18 gadiem, neraugoties uz izglītību vai pieredzi,» stāstījis picēriju ķēdes pārstāvis, piebilstot, ka kompāniju pārsteidzis tas, cik lielu atbildes reakciju guvusi šī kampaņa.

Stundas samaksa nepilna laika darbiniekam Japānā ir vidēji 1000 jēnas (12,41 ASV dolārs).

Par godu 25 gadiem Japānā arī ikviens, kas dzimis šā gada 30.septembrī - datums, kad Japānā tika atklātas pirmās Domino's Pizza picērijas - saņems bezmaksas picu savā dzimšanas dienā līdz brīdim, kad šim cilvēkam paliks 25 gadi.

Komentāri

Pievienot komentāru